15 iul. 2015

Tratamentul ridurilor faciale prin Mesoterapie Antiaging, mezoterapie, anti aging, riduri faciale, clinica chirurgie estetica tratement riduri Bucuresti.

NCTF135HAEste un tratament complet si efficient al ridurilor fine faciale dar si a procesului de imbatrinire faciala cu consecintele sale directe(riduri,pierderea elasticitatii pielii ,modificari trofice faciale.

Tratamentul este ambulatoriu,nu necesita internare,nu este traumatic si nici dureros.Rezultatele sint naturale,graduale si vizibile dupa injectarea la nivelul ridurilor a compusului NCTF-135HA..Acest tratament antiaging prin mesoterapie se poate combina cu alte metode antiaging de reintinerire(injectii cu acid hialuronic,peeling chimic.,etc). Mesoterapia antiaging poate fi aplicata la toate tipurile de piele in scop curativ si de prevenire a aparitiei si accentuarii ridurilor.Sint necesare 5 sedinte (cite o sedinta pe saptamina) apoi pentru mentinerea rezultatelor este necesara o sedinta de intretinere la cite 3 luni interval.Rezultatele incep sa fie vizibile imediat dupa prima sedinta.Imbunatatirea aspectului pielii si atenuarea ridurilor este progresiva si cumulativa pe masura continuarii tratamentului.Efectele  mesoterapiei antiaging se remarca prin imbunatatirea tonusului pielii,atenuarea ridurilor fine,cresterea elasticitatii si fermitatii pielii,deci un veritabil effect de rejuvenarte faciala.

Succesul acestei terapii antiaging prin mesoterapie consta in compozitia NCTF :

-acid hialuronicNCTF135HA

-14 vitamine

-24 amin

-4 minerale

-6 coenzime

-5 acizi nucle

-agenti  antioxidanti

Studiile efectuate confirma efectul antiaging al injectarii ridurilor cu NCTF-135HA.Acest effect este concretizat in :

-stimularea regenerarii celulare la nivelul pielii prin proliferarea fibroblastilor tineri

-redensificarea dermului cu cresterea tonusului pielii.

-protectie celulara la nivelul pielii(activitate antiradicali puternica)

-regenerarea tesutului elastic la nivelul pielii.

Compusul NCTF pentru injectarea ridurilor de la nivelul fetei este produs in laboratoarele Filorga de la Paris cu o experienta in producerea compusilor antiaging de cel putin 30 ani. Prezinta certificate CE0297 si ISO 13485..Este utilizat de marile clinici de chirurgie estetica din comunitatea europeana si se adreseaza  tuturor pacientelor care doresc o atenuare vizibila a ridurilor dar si un tratament complex antiaging la nivel facial.

Pentru detalii contactati clinica Zone Medical Estet

Tel 021.334.00.80   / 0761640626

www.clinicaestet.ro

www.estetica-faciala.ro