Labioplastia

Labioplastia reprezinta chirurgia estetica si reconstructiva a labiilor mici si mari.  Aspectul estetic al labiilor are o importanta deosebita cu implicatii asupra stilului de viata (necesitatea de a purta numai un anumit tip de imbracaminte si lenjerie) si desigur asupra vietii sexuale.

labioplastia pretChirurgia cosmetica a labiilor (labioplastia) permite corectarea acestor aspecte conferind satisfactie atit din punct de vedere estetic cit si psihic.
Labioplastia (procedura cosmetica de corectie a labiilor mici) este o tehnica estetica de imbunatatire a aspectului labiilor mici fara afectarea insa functiei acestora.

Procedura se poate realiza sub anestezie locala si atunci nu este necesara internarea. In anumite situatii , operatia trebuie realizata sub anestezie locala asociata cu sedare intravenoasa sau chiar anestezie generala cu intubare orotraheala.In aceasta ultima situatie se recomanda internarea pacientei maxim 24 ore postoperator. Vindecarea decurge intr-un interval de 7-10 zile .

Toate aspectele legate de interventie se discuta in momentul consultatiei cind se face evaluarea individuala a fiecarei paciente. Detalii despre pret , recomandari  si procedura se obtin in momentul consultatiei.

 Poze Cazuri Labioplastie :

  https://clinicaestet.ro/labioplastie/

 
   
   
   
   

REFACEREA VIRGINITATII (HIMENOPLASTIA)

Himenoplastia sau refacerea virginitatii implica refacerea chirurgicala a himenului  prin proceduri estetice reconstructive.
Cum se realizeaza refacerea virginitatii(himenoplastia):
Operatia decurge sub anestezie locala si nu necesita internare. Sunt necesare analize uzuale de sange ce trebuie efectuate preoperator. 
In anumite situatii se poate realiza himenoplastia folosind mucoasa ginala.

Aceasta tehnica permite ruperea noului himen in cursul primului act sexual
Refacerea virginitatii prin aceasta procedura estetica confera rezultate foarte bune iar recuperarea rapida si confortul postoperator au facut ca adresabilitatea pentru acest gen de procedura sa fie din ce in ce mai mare

Pentru programari consultatii:

ZONE MEDICAL ESTET – Clinica de Chirurgie Plastica – Estetica

www.clinicaestet.ro ;

chirurgie-estet.ro
Tel: 021.334.00.80 , 0761640626
Dr. Eugen Turcu
Medic Primar Chirurgie Plastica – Estetica
Doctor in Medicina[/vc_column_text][/vc_column]

Untitled-1

Zone Medical ESTET

Bine ati venit la Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti. Suntem un centru medical specializat in chirurgie plastica-estetica, medicina estetica si otorinolaringologie ( ORL) situat intr-un cartier linistit de vile din partea de sud a capitalei.
Prin personalul supracalificat si dotarea de exceptie abordam prin metode complexe chirurgia si medicina estetica a fetei si corpului uman dar si consultatii si tratamente de specialitate in domeniul otorinolaringologiei( ORL). Prin metode moderne de diagnosticare( videoendoscopie ORL, audiometrie ,etc) asiguram o diagnosticare precisa si un tratament adecvat afectiunilor din sfera ORL.
Prin aplicarea celor mai moderne metode de tratament chirurgical si nechirurgical in domeniul chirurgiei plastice si estetice, clinica noastra este un centru de referinta si excelenta in acest domeniu.

Afla mai mult

[/vc_row]