Labioplastie Bucuresti, chirurgie estetica micsorare labii, interventii chirurgie estetica labioplastie. Clinica chirurgie labioplastie Bucuresti.

sigla2-300x55Aspectul estetic al labiilor are o importanta deosebita cu implicatii asupra stilului de viata(necesitatea de a purta numai un anumit tip de imbracaminte si lenjerie) si desigur asupra vietii sexuale.Chirurgia cosmetica(Labioplastia) permite corectarea acestor aspecte conferind satisfactie atit din punct de vedere estetic cit si psihic.
Labioplastia(procedura cosmetica de corectie a labiilor mici) este o tehnica estetica de imbunatatire a aspectului labiilor mici fara afectarea insa functiei acestora.
Cind este indicata labioplastia:
1.in situatia in care se doreste reducerea in dimensiuni a labiilor mici(marite-hipertrofice sau” cazute”)
2.pentru corectarea asimetriilor labiilor mici
3.revitalizarea si imbunatatirea aspectului imbatrinit,flacid al labiilor mici prin injectare de materiale biocompatibile(grasime,puragen)
4.reducerea in dimensiuni a labiilor mari prin lipoaspiratie sau tehnici chirurgicale.

Toate aceste procedee de corectie a labiilor mici sint nedureroase,au recuperare rapida,dureaza in medie 1-2 ore si se realizeaza in marea lor majoritate sub anestezie locala(nu necesita internare)

Dupa interventia de modificare a labiilor (labioplastie) se recomanda o supraveghere de aproximativ 2-4 ore la sediul clinicii fara a fi necesara insa internarea pentru o perioada mai mare de timp.
Vindecarea este rapida(3-7 zile) in functie de procedura dar reluarea activitatii se poate face la 24-48 ore de la procedura de micsorare a labiilor.
Rezultatele obtinute dupa procedurile de micsorare a labiilor mici sint definitive si deosebit de satisfacatoare pentru pacienta;aspectul estetic al labiilor mici va fi mult imbunatatit iar efectele benefice asupra aspectului vestimentar si vietii sexuale sint reale.

Toate aspectele legate de interventie se discuta in momentul consultatiei cind se face evaluarea individuala a fiecarei paciente.

 

POZE (LABIOPLASTIE)
Inainte Dupa
25 26-253x190
27 28
3-253x190 4-253x190

REFACEREA VIRGINITATII (HIMENOPLASTIA)

Refacerea virginitatii este o cerinta foarte actuala atit din punct de vedere cultural,religios cit si personal.Implica o procedura reconstructiva specifica chirurgiei plastice si estetice a organelor genitale feminine.
Cum se realizeaza refacerea virginitatii(himenoplastia):
-este o procedura ce se realizeaza sub anestezie locala,nu este dureroasa,dureaza aproximativ o ora,nu necesita internare iar recuperarea este foarte rapida.
-reface virginitatea atit imediat dupa ruperea himenului cit si dupa o perioada mult mai lunga de timp.
Daca resturile himenului initial nu sint suficiente pentru reconstructia himenului atunci refacerea virginitatii se poate realize prin strimtorarea portiunii initiale a vaginului folosind mucoasa vaginala ce va forma un nou himen.Acest himen se va rupe in cursul primului act sexual similar unui himen natural.
Refacerea virginitatii prin aceasta procedura estetica confera rezultate foarte bune iar recuperarea rapida si confortul postoperator au facut ca adresabilitatea pentru acest gen de procedura sa fie din ce in ce mai mare

Pentru programari consultatii:

ZONE MEDICAL ESTET-Clinica de Chirurgie Plastica – Estetica

www.clinicaestet.ro ;

chirurgie-estet.ro
Tel: 021.334.00.80 , 0761640626
Email:
info@clinicaestet.ro

Dr.Eugen Turcu
Medic Primar Chirurgie Plastica
Doctor in Stiinte Medicale

Untitled-1

Zone Medical ESTET

Bine ati venit la Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti. Suntem un centru medical specializat in chirurgie plastica-estetica, medicina estetica si otorinolaringologie ( ORL) situat intr-un cartier linistit de vile din partea de sud a capitalei.
Prin personalul supracalificat si dotarea de exceptie abordam prin metode complexe chirurgia si medicina estetica a fetei si corpului uman dar si consultatii si tratamente de specialitate in domeniul otorinolaringologiei( ORL). Prin metode moderne de diagnosticare( videoendoscopie ORL, audiometrie ,etc) asiguram o diagnosticare precisa si un tratament adecvat afectiunilor din sfera ORL.
Prin aplicarea celor mai moderne metode de tratament chirurgical si nechirurgical in domeniul chirurgiei plastice si estetice, clinica noastra este un centru de referinta si excelenta in acest domeniu.

Afla mai mult