15 iul. 2019

Reductia mamara ( Mamoplastia de Reductie ) – Modelarea Sanilor Mari, Grei, Lasati.

sani1-233x190De-a lungul timpului sanii multor femei isi modifica forma si volumul dintre factorii incriminati in afara de cel cronologic putind fi enumerati : variatiile de greutate, factori hormonali, sarcina , alaptarea. Cind sanii devin grei si atirna pot cauza probleme de sanatate.La aceste femei pentru rezolvarea problemei este necesara o interventie chirurgicala de reductie mamara sau mamoplastie de reductie.
Daca prezentati unul sau mai multi din factorii enumerati mai jos putei fi o candidata pentru reductia mamara:
MODIFICAREA FORMEI SI VOLUMULUI SANILOR
– sani prea mari in raport cu dimensiunile toracelui d-vstra
– sani grei, care atirna
– areola mamara coborita, privind in jos
– asimetrie mamara cu un san mult mai mare decit celalalt
DURERE
– durere de spate, git sau umar
– durere in brate
TEGUMENTUL
– rash la nivelul santului inframamar
– depigmentari la nivelul umarului si in santul submamar
ACTIVITATEA COTIDIANA
– impiedicarea efectuarii de exercitii fizice, sport datorita disconfortului generat de sanii prea mari
– probleme de respiratie
– probleme de postura, afectarea coloanei vertebrale datorita greutatii sanilor
– disconfort psihic datorita aspectului sanilor
logo6Foarte multe femei sufera ani de zile din cauza acestor probleme de aceea cu cit mai repede se intervine chirurgical cu atit efectele asupra corpului d-vstra sunt mai reduse.
Primul pas in rezolvarea problemei d-vstra este sa va programati pentru o consultatie la chirurgul plastician , singurul in masura sa puna o indicatie chirurgicala corecta in cazul d-vstra.
Inaintea unei interventii de reductie mamara sunt necesare un set de analize obligatorii la care se adauga si o ecografie mamara sau o mamografie care arata stare de sanatate a sanului d-vstra.
Prin mamoplastia de reductie se indeparteaza o parte din tesutul glandular in exces  se ridica areola mamara in pozitie normala, se indeparteaza excesul de piele, se reasambleaza sanul rezultatul fiind un san mai mic, mai frumos si mai ferm. In urma interventiei vor rezulta niste cicatrici ( o cicatrice in jurul areolei mamare, o a2a cicatrice verticala de la nivelul areolei la santul inframamar si a 3a cicatrice in santul submamar) care se vor sterge dupa 1 an ,un an si jumatate.
Recuperarea dupa interventie este rapida, pacienta putindu-se intoarce la serviciu dupa cateva zile. Se poate asocia cu liftingul mamar. Poate fi abordata si in anumite tipuri de ginecomastie.
Rezultatele acestei interventii sunt extraordinare atit pentru acele femei care au suferit psihic datorita marimii sanilor lor cit si pentru acele femei active , atletice care se vedeau impiedicate in activitatea lor de sanii prea mari si prea grei.
Prin indepartarea excesului de piele si de tesut glandular sanii isi redefinesc forma devenind mai mici si mult mai atractivi.
Pentru detalii suplimentare si programari consultatii contactati Clinica  ZONE MEDICAL ESTET

www.clinicaestet.ro

la tel : 021.334.00.80.;  0761.640626

 

Galerie Foto :  https://clinicaestet.ro/micsorarea-sanilor-reductie-mamara/