15 iul. 2015

New Look – Marirea Sanilor cu implanturi mamare, implant mamar , implanturi mamare, implanturi siliconice, clinica chirurgie estetica.

Poster2_resizeMarirea sanilor cu implanturi mamare reprezinta la ora actuala cea mai solicitata si mai populara interventie in chirurgia estetica.Rezultatele estetice obtinute confirma satisfactia si deplina multumire a tuturor ce solicita o interventie de marire a sanilor cu implante mamare. Viata cotidiana ,tendintele in moda,dorinta permanenta si deplin justificata de”a arata bine” au facut ca milioane de femei din lumea intreaga sa apeleze la serviciile chirurgilor plasticieni in scopul maririi si remodelarii sanilor.Desigur ca acest lucru nu ar fi posibil fara implanturi mamare.

Rezultatul estetic ,.forma naturala a sanilor, implica utilizarea unor implanturi mamare care sa corespunda cerintelor cele mai exigente:forma si consistenta naturala si desigur siguranta si confort.

Implanturile mamare MENTOR(lider mondial in domeniu) reunesc toate aceste calitati si sunt printre cele mai utilizate implante in toata lumea .Fabricate sub o varietate larga de forme(de la formele aplatizate la cele cu profil inalt si forma anatomica) si continut(gel coeziv I,II,III siser fiziologic) confera chirurgului plastician o multitudine de posibilitati in tratamentul individualizat al fiecarui caz.
Analiza particulara a fiecarui caz permite utilizarea unor implante Mentor individualizate in functie de dorinta fiecarei paciente.Alegerea implantelor nu se face in mod haotic ci utilizind catalogul firmei Mentor dupa efectuarea in prealabil a tuturor masuratorilor necesare.Bustiera necesara definitivarii rezultatului este furnizata tot de firma Mentor in deplin accord cu tipul si marimea implantelor utilizate.

Experienta de peste 10 ani in utilizarea acestor implante mamare,calitatea superioara si rezultatele estetice deosebite obtinute confirma si pe plan national prestigiul international de care se bucura.

Apelind la serviciile clinicii ZONE MEDICAL ESTET veti beneficia de calitatea implantelor mamare Mentor si deci SIGURANTA,CONFORT si NEW LOOK de exceptie.

Pentru informatii si contact:Dr.Eugen Turcu
Medic primar chirurgie plastica,Doctor in Stiinte Medicale
Tel: 021.334.00.80; 0761.640.626
 www.clinicaestet.ro

mail:info@clinicaestet.ro

POZE IMPLANTURI MAMARE
Inainte Dupa
3 4
43 44
29 30
31 32