15 iul. 2019

New Look – Marirea Sanilor cu implanturi mamare
Poster2_resize

Marirea sanilor cu implanturi mamare reprezinta la ora actuala cea mai solicitata si mai populara interventie in chirurgia estetica.Rezultatele estetice obtinute confirma satisfactia si deplina multumire a tuturor ce solicita o interventie de marire a sanilor cu implante mamare. Viata cotidiana ,tendintele in moda,dorinta permanenta si deplin justificata de”a arata bine” au facut ca milioane de femei din lumea intreaga sa apeleze la serviciile chirurgilor plasticieni in scopul maririi si remodelarii sanilor.Desigur ca acest lucru nu ar fi posibil fara implanturi mamare.

Rezultatul estetic ,.forma naturala a sanilor, implica utilizarea unor implanturi mamare care sa corespunda cerintelor cele mai exigente:forma si consistenta naturala si desigur siguranta si confort.

Implanturile mamare MENTOR

Lider mondial in domeniu, reunesc toate aceste calitati si sunt printre cele mai utilizate implante in toata lumea .Fabricate sub o varietate larga de forme(de la formele aplatizate la cele cu profil inalt si forma anatomica) si continut(gel coeziv I,II,III si ser fiziologic) confera chirurgului plastician o multitudine de posibilitati in tratamentul individualizat al fiecarui caz.
Analiza particulara a fiecarui caz permite utilizarea unor implanturi Mentor individualizate in functie de dorinta fiecarei paciente. Alegerea implanturilor nu se face in mod haotic ci utilizind catalogul firmei Mentor dupa efectuarea in prealabil a tuturor masuratorilor necesare.

Experienta de peste 15 ani in utilizarea acestor implanturi mamare, calitatea superioara si rezultatele estetice deosebite obtinute confirma si pe plan national prestigiul international de care se bucura.

Apeland la serviciile clinicii  ZONE MEDICAL ESTET veti beneficia de calitatea implantelor mamare Mentor si deci SIGURANTA, CONFORT si NEW LOOK de exceptie.

Pentru informatii si contact:
Dr.Eugen Turcu
Medic primar chirurgie plastica ,Doctor in Stiinte Medicale
Tel: 021.334.00.80; 0761.640.626
 www.clinicaestet.ro

 

Galerie Foto:   https://clinicaestet.ro/implant-mamar-augmentare-mamara/