Marirea sanilor cu implanturi mamare Bucuresti, implanturi mamare, clinica implant mamar, marire sani, implanturi siliconice Bucuresti.

Mărirea sânilor cu implanturi mamareimplant mamar consta in introducerea unui implant mamar printr-o cicatrice cat mai discreta posibil.Scopul acestei intervenţii îl constituie un beneficiu estetic evident(un san mai mare)si asigura o satisfactie totala in concordanta cu rezultatul obtinut.

Implanturile mamare Mentor beneficiaza de “garantie pe viata” conform indicatiilor firmei producatoare (Mentor) http://www.proteze-mamare.ro/proteze_mamare/informatii/lifetime_replacement_policy/ .

Cicatricea post-operatorie va fi poziţionata intr-o zona puţin sau de loc vizibila si va avea o dimensiune si o calitate a cicatrizării care o vor face sa devina rapid neglijabila.Introducerea implantului mamar se poate face prin santul submamar, prin areola,sau prin pliul din zona axilara.Indiferent de tehnica utilizata, implantul siliconic va fi întotdeauna plasata in spatele glandei mamare,astfel incit glanda mamara sa poată fi examinata ori de cate ori acest lucru va fi necesar.sini2Este recomandat ca persoanele operate sa precizeze existenta protezelor,in cazul unor consulturi ginecologice,acestea fiind,uneori,greu de depistat.Efectuarea unui implant mamar nu împiedica alăptarea in cazul unei sarcini ulterioare.Intervenţia de mărire a sânilor cu implante mamare se poate face atât in cazul aplaziei complete(absenta completa a dezvoltării unuia sau a ambilor sâni)cat si in caz de hipoplazie uni sau bilaterala,operaţia fiind posibila imediat ce sânul normal a ajuns la o dezvoltare completa,in faza postpubertala.O contraindicaţie temporara o reprezintă programarea unei sarcini in viitorul apropiat după o interventie.Se prefera o perioada de aşteptare 6-8 luni după o naştere,pentru a planifica o intervenţie, deoarece exista anumite modificări locale la nivelul sânilor,datorate naşterii.Ca si contraindicaţii temporare sau definitive,pot fi tratamentele hormonale,leziunile cutanate la nivel local,bolile intercurente,stările depresive acute,conflictele sentimentale majore,etc.La modul general,cererea de protezare mamara se insoteste de o excelenta conştientizare a propriului corp. Aceasta conştientizare se constata cu atât mai uşor, cu cat solicitarea se face in condiţii bune din punct de vedere moral,psihic,fizic,social si familial. Pentru a ilustra intr-un mod general ambianta in care are loc operaţia,este necesar sa înţelegem ca fiecare caz este individualizat.

silicoaneChirurgul va aduce la cunostinta pacientelor,diferitele optiuni legate de interventie:

  • tipul de implant mamar pe care are intentia sa-l puna;
  • pozitia cicatricei;
  • localizarea implantului mamar (subglandulara, submusculara, subfasciala)
  • volumul si forma protezei mamare.

Scopul acestei discutii il constituie folosirea unui implant adaptat la configuratia pacientei si obtinerea unui rezultat armonios in raport cu silueta si cu aspectul mameloanelor. Decizia ce urmeaza a fi luata tine cont in primul rand de aspectul initial al sanilor, deasemenea,sfaturile preoperatorii pot fi nuantate in raport de amplasarea anatomica a implantelor.Dupa ce au fost luate in considerare aceste criterii estetice,chirurgul va tine cont de dorintele pacientei,referitor la marimea si forma sanilor. O alta posibilitate de decizie pentru pacienta,este aceea de a i se prezenta fotografii, exemple chirurgicale operate,inainte si dupa, cazuri similare,cu precizarea ca este imposibila obtinerea unui rezultat strict identic.Daca pacienta a avut copii,volumul sanilor din timpul sarcinilor,poate orienta chirurgul in privinta unei marimi si estetici mamare satisfacatoare pentru pacienta. In general sunt programate doua consultatii preoperatorii. Examenul chirurgical se axeaza pe contextul motivational si estetic:examenul sanilor,al pielii,existenta unor cicatrici locale anterioare ce se pot folosi pentru introducerea protezei,conformatia toracica a pacientei. Se pot descoperi eventualele asimetrii necunoscute,o asimetrie a unor sani mici sau una de pozitie a mameloanelor. De asemenea, este necesara informarea chirurgului cu privire la antecedentele medicale si chirurgicale ale pacientei. Informarea preoperatorie implica prezentarea eventualelor inconveniente trecatoare sau definitive,a complicatiilor minore sau majore si a tratamentului necesar in asemenea cazuri,daca aceste eventuale complicatii sunt reversibile sau ireversibile,ca si ale eventualelor riscuri pe care le comporta o interventie chirurgicala care nu este indispensabila.

Toate aceste informatii fac obiectul unei informari clare,pe care fiecare chirurg o conduce in functie de convingerile sale personale. Inainte de interventie cu 1-2 zile,se indeparteaza parul axilar.
Este recomandat ca pacienta sa utilizeze in saptamana de dinaintea interventiei,la spalatul pe corp,un sapun antibacterian sau chirurgical. Cu cel putin 2 saptamani inaintea interventiei,nu se ia aspirina(acid salicilic)sau alte medicamente asemanatoare,se intrerupe un eventual tratament cu anticonceptionale. Este preferabil sa se intrerupa consumul de alcool si tutun. Se recomanda utilizarea unei bustiere imediat dupa interventia chirurgicala.Aceasta bustiera se comanda odata cu protezele mamare, la firma producatoare. Interventia se desfasoara sub anestezie generala cu intubatie traheala si monitorizare anestezica(monitorizare cardiaca continua) si dureaza de la o ora pana la o ora si jumatate.

Dupa interventie,pansamentul care se aplica depinde de conditiile tehnice variabile, in functie de fiecare chirurg si de tipul de proteza,ca si de amplasarea anatomica a protezei. Durerea este absenta sau discreta,cedeaza usor la antialgice obisnuite. Daca proteza este pozitionata in spatele muschiului pectoral,disconfortul poate fi un pic mai accentuat in timpul miscarii bratelor. Pansamentul ca si eventualele mici tuburi de dren,sunt scoase a doua zi dupa interventie . Pansamentul este inlocuit de bustiera,micile cicatrice sunt protejate de comprese neaderente. Nu este recomandat sa plecati singura de la clinica.Este de preferat prezenta unei persoane care sa va insoteasca la plecarea din clinica si sa va supravegheze in urmatoarele 48 de ore.

Chirurgia de marire a sanilor reprezinta un act chirurgical iar ingrijirile medicale postoperatorii se recomanda a se efectua la cabinetul medical.Dupa externare este interzis condusul autovehiculului cel putin primele cateva zile,deasemenea,nu se recomanda purtarea centurii de siguranta cat si ridicarea de greutate(cumparaturi,bagaje) cel putin 30 de zile. Bratele nu se vor ridica mai sus decat orizontala timp de cateva zile. Este interzis practicarea tenisului,inotului,golfului timp de 2 luni,cat si practicarea de sporturi violente timp de cel putin 3 luni.

Ca o regula generala, reluarea activitatii sportive trebuie facuta progresiv.Nu este indicata administrarea de aspirina sau alte medicamente care o contin in primele 15 zile dupa interventie,deoarece exista riscul sa provoace mici tulburari ale coagularii sangvine.In cazul aparitiei durerii exista antialgice nesalicilice.

Sarcina nu este,in general,recomandata timp de sase luni dupa interventie.Nu trebuiie sa va ingrijorati in cazul aparitiei unor mici vanatai in zona operata,acestea dispar complet in aproximativ 2 saptamani. Exista posibilitatea sa apara o usoara amorteala temporara a unei portiuni din mamelon,care este rar bilaterala.

Dupa externare,pacienta se poate spala,dar trebuie sa evite zona pansata.Se poate face dus doar dupa indepartarea definitiva a pansamentelor de catre medic. ESTE permis sa se faca plimbari sau sa desfasurati activitati fizice care nu necesita efort incepand cu a treia zi dupa interventie.Reluarea activitatii curente este posibila,in general,dupa 3-4 zile,la fel ca si activitatea profesionala, iar conducerea automobilului se poate relua incepand cu a 8-a zi dupa interventie.

Trebuie sa va prezentati la consultatiile postoperatorii programate in cadrul cabinetului de chirurgie plastica si estetica.Masurile de precautie sunt diferite in functie de amplasarea implantului si de recomandarile chirurgului. Este necesara purtarea permanenta a bustierei timp de cateva saptamani ca si masajul pentru mobilizarea protezelor,care incepe,de regula, dupa scoaterea firelor.Miscarile de mobilizare a protezei trebuie sa fie bilaterale si simetrice,este necesar sa fie practicate zilnic(dimineata si seara),cel putin un an, apoi o data pe zi.

Apelati cu incredere la chirurgul plastician care v-a operat daca ceva va ingrijoreaza in perioada imediata sau tardiva dupa interventie.Nu va nelinistiti daca apare intre zilele 15 si 30 dupa operatie,o mica faza depresiva,deoarece orice interventie chirurgicala reprezinta o agresiune fizica si psihologica ce se poate manifesta ,uneori, printr-o depresie sau o stare de oboseala.Climatul familial linistit este important pentru sprijinul moral necesar,in acest fel,urmarile strict psihologice ale interventiei vor fi cat mai usoare si placute.

Rezultatul interventiei este obtinut intr-un procent de aproximativ 80% la 3 luni de la interventie.

Rezultatele chirurgiei de marire a sanilor cu implanturi mamare  sunt benefice si produc frecvent o mai mare incredere in propria persoana.

Ca orice interventie estetica, integrarea sanilor in scema corporala a fiecaruia se va face diferit.Pentru 60-70% din paciente, aceasta integrare apare imediat dupa indepartarea pansamentelor sau in zilele imediat urmatoare.Pentru restul pacientelor,aceasta integrare se va face in lunile urmatoare.
Pentru informatii suplimentare contactati:

ZONE MEDICAL ESTET – Clinica de Chirurgie Plastica -Estetica

Tel: 021.334.00.80, 0761640626

www.clinicaestet.ro
E-mail: info@clinicaestet.ro

POZE IMPLANTURI MAMARE
Inainte Dupa
marire sani implanturi mamare
silicoane augmentare mamara
implant silicon implanturi
implanturi siliconice marirea sanilor
augmentare mamara  

silicoane bucuresti

silicoane implant siliconic
marire sani implant mamar implanturi mamare
augmentare mamara implant mamar siliconic
marire sani marire sani
silicoane marirea sanilor
sani implant mamar pret
pret silicoane pret implanturi mamare
marire sani pret marirea sanilor pret
pret implanturi siliconice preturi implant mamar
preturi silocoane pret augmentare mamara

Untitled-1

Zone Medical ESTET

Bine ati venit la Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti. Suntem un centru medical specializat in chirurgie plastica-estetica, medicina estetica si otorinolaringologie ( ORL) situat intr-un cartier linistit de vile din partea de sud a capitalei.
Prin personalul supracalificat si dotarea de exceptie abordam prin metode complexe chirurgia si medicina estetica a fetei si corpului uman dar si consultatii si tratamente de specialitate in domeniul otorinolaringologiei( ORL). Prin metode moderne de diagnosticare( videoendoscopie ORL, audiometrie ,etc) asiguram o diagnosticare precisa si un tratament adecvat afectiunilor din sfera ORL.
Prin aplicarea celor mai moderne metode de tratament chirurgical si nechirurgical in domeniul chirurgiei plastice si estetice, clinica noastra este un centru de referinta si excelenta in acest domeniu.

Afla mai mult