Blefaroplastia (corectia pleoapelor)

Blefaroplastia este procedura chirurgicala estetica de corectie a pleoapelor cazute, inestetice.Pleoapele,plasate in plin centrul figurii,ocupa un loc deosebit de important in cadrul procesului de imbatranire faciala..

Afla mai mult


Tratamentul cicatricilor

Cicatricile sunt rezultatul “repararii” de catre organism a leziunilor determinate de traumatisme sau de diferite afectiuni (precum acneea) sau pot fi postoperatorii.

Afla mai mult


Labioplastia

Aspectul estetic al labiilor are o importanta deosebita cu implicatii asupra stilului de viata(necesitatea de a purta numai un anumit tip de imbracaminte si lenjerie) si desigur asupra vietii sexuale

Afla mai mult


Lifting facial

LIFTINGUL FACIAL este metoda cea mai eficienta pentru atenuarea fenomenelor accentuate deimbatranire la nivelul fetei.

Afla mai mult


Lipoaspiratie-Liposuctie

Celulita reprezintă o alterare mai mult sau mai puţin inestetica a corpului uman,in special  al sexului frumos.

Afla mai mult


Marirea sanilor cu implanturi mamare

Mărirea sânilor cu implanturi mamare consta in introducerea unui implant mamar printr-o cicatrice cat mai discreta posibil

Afla mai mult

 

Micsorarea sanilor (reductie mamara)

Micsorarea sanilor ( MAMOPLASTIA de reductie ) se adreseaza femeilor cu sani foarte mari si ptozati care pot determina atat un aspect inestetic major cat si tulburari functionale.

Afla mai mult


Otoplastie (remodelare urechi)

Urechile decolate sau clăpăuge,reprezinta o situaţie inestetica ,destul de frecventa,ce se poate corecta uşor,printr-o intervenţie rapida(OTOPLASTIE),cu invaliditate de scurta durata si cicatrice ascunse din start

Afla mai mult


Rinoplastia (corectia nasului)

Rinoplastia- intervenţia estetica de corectare a nasului, este una din cele mai practicate intervenţii de natura estetica,fiind de doua-trei ori mai frecventa la femei decât la barbati.

Afla mai mult


Ridicarea sanilor (mastopexie)

Mastopexia (ridicarea sanilor) este interventia chirurgicala care urmareste ridicarea sanilorcazuti , rezolvarea asimetriilor si obtinerea unor sani frumosi, cat mai apropiati de forma naturala.

Afla mai mult


Untitled-1

Zone Medical ESTET

Clinica Zone Medical ESTET este o clinica de specialitate: chirurgie plastica – estetica si otorinolaringologie (ORL).
In clinica noastra abordam chirurgia estetica si medicina estetica a fetei prin: lifting facial chirurgical si nechirurgical, rinoplastie, blefaroplastie, lipofilling facial, peeling chimic,otoplastie, tratamentul ridurilor , lifting de sprancene, mezoterapie faciala, revolumetria faciala si marirea buzelor .

Afla mai mult