Lifting facial

Procedura de lifting facial se adreseaza persoanelor intre 35-75 ani si care nu au comorbiditati asociate. Este metoda clasica de corectie a surplusului tegumentar de la nivelul fetei si de rejuvenare faciala chirurgicala.  Poate fi utilizat si ca metoda de tratament paleativ in paralizie faciala .

lifting facial BucurestiEvaluarea faciala este sentiala inainte de a decide efectuarea interventiei de lifting facial. Aceasta evaluare se face in momentul consultatiei , atunci cand chirurgul estetician va prezenta pacientei toate detaliile legate de procedura.

Recomandari preoperatorii

1. Evitati consumul de aspirina, antinevralgic, antiinflamatoriii nesteroidiene cu cel putin 14 zile inainte de operatie

2.Intreruperea tratamentului cu anticonceptionale cu cel putin 1 luna inainte

3.Fumatul reprezinta o contraindicatie absoluta

4.Spalati parul cu un sampon antibacterian cu o seara inainte de interventie.

Postoperator

Se recomanda internare 1-2 zile, firele de sutura se extrag progresiv in intervalul 5-10 zile postoperator. Recuperarea este de aproximativ 14 zile
De asemenea timp de cateva saptamani poate persista o usoara anestezie a tegumentelor la nivel facial.
Cicatricile postoperatorii  se atenueaza si dispar in aproximativ 9-12 luni. Complicatiile sunt  rare si sunt reprezentate de hematoame, leziuni ale nervului facial, cicatrici cheloide si alopecie locala.

Liftingul facial se poate asocia cu:

tratamentul ridurilor cu acid hialuronic

-injectarea de toxina botulinica

-lipofilling facial

-biorevolumetrie faciala cu REGENYAL

mezoterapie faciala

-marirea pometilor cu acid hialuronic

-Jalupro

blefaroplastie

lifting sprancene

acid hialuronic buze

 – rejuvenare faciala

 

Pentru programari contactati:

ZONE MEDICAL ESTET – Clinica de Chirurgie Plastica , Estetica SI ORL

tel:021.334.00.80, 0761640626

www.clinicaestet.ro

www.estetica-faciala.ro

 

[/vc_column_text][/vc_column]

Untitled-1

Zone Medical ESTET

Bine ati venit la Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti. Suntem un centru medical specializat in chirurgie plastica-estetica, medicina estetica si otorinolaringologie ( ORL) situat intr-un cartier linistit de vile din partea de sud a capitalei.
Prin personalul supracalificat si dotarea de exceptie abordam prin metode complexe chirurgia si medicina estetica a fetei si corpului uman dar si consultatii si tratamente de specialitate in domeniul otorinolaringologiei( ORL). Prin metode moderne de diagnosticare( videoendoscopie ORL, audiometrie ,etc) asiguram o diagnosticare precisa si un tratament adecvat afectiunilor din sfera ORL.
Prin aplicarea celor mai moderne metode de tratament chirurgical si nechirurgical in domeniul chirurgiei plastice si estetice, clinica noastra este un centru de referinta si excelenta in acest domeniu.

Afla mai mult

[/vc_row]