Lifting Facial Bucuresti, clinica chirurgie estetica lifting facial, Zone Medical Estet Bucuresti.Operatie lifting facial, clinica lifting facial Bucuresti.

lifting facial   LIFTINGUL FACIAL este metoda cea mai eficienta pentru atenuarea fenomenelor accentuate deimbatranire la nivelul fetei.
Liftingul se adreseaza persoanelor cu varste cuprinse intre 40-70 ani si se realizeaza in scop de intinerire si nu de infrumusetare. Ca orice interventie chirurgicala liftingul poate prezenta anumite riscuri, dar acestea sunt minore atunci cand operatia se realizeaza de catre un chirurg plastician experimentat.
Interventia se realizeaza sub anestezie locala asociata cu sedare anestezica sau sub anestezie generala cu intubatie. Interventia dureaza in medie 3-4 ore si se poate asocia cu interventii de blefaroplastie superioara si inferioara (tratament chirurgical al ptozei palpebrale).
Indicatii preoperatorii:
Este interzisa administrarea aspirinei, antinevralgicelor, antiinflamatoriilor nesteroidiene, heparinei, trombostopului si a altor medicamente ce influenteaza coagularea sangelui
• Nu mancati si nu beti lichide cu cel putin 6 ore inainte de efectuarea interventiei.
• Efectuarea analizelor de laborator este absolut obligatorie si sunt recomandate de medicul chirurg si de cel anestezist
• Informati chirurgul asupra unor alte afectiuni ( diabet, tuberculoza, sida, infarct, hipertensiune arteriala, afectiuni hematologice si alergii la diverse medicamente
• Intrerupeti tratamentul cu anticonceptionale si fumatul cu cel putin 10 zile inainte de interventia chirurgicala

logo6Postoperator se recomanda spitalizarea de la 1 pana la 2 zile, apoi controale postoperatorii la interval de 2 zile, pana in ziua a 14-a cand se extrag ultimele fire de sutura.
Pansamentele se pastreaza pana la 7-10 zile postoperator. Trebuie mentionat ca imediat dupa operatie tegumentul fetei este destins, uneori cianotic , edemul facial fiind maxim intre 24 si 72 ore.
Recuperarea si scoaterea din activitatea cotidiana a pacientei se situeaza in jurul intervalului de 10-14 zile.
De asemenea timp de cateva saptamani poate persista o usoara anestezie a tegumentelor la nivel facial.
Cicatricile postoperatorii care la inceput sunt usor evidente ( 1-3 luni ) dispar aproape in totalitate intr-un interval de 6 pana la 9 luni. Complicatiile sunt in general rare daca tehnica este realizata cu precizie si constau in hematoame, lezarea unui ram al nervului facial, cicatrici heloide si o rarire a parului la nivelul cicatricei temporale.

Liftingul facial se poate asocia cu:

tratamentul ridurilor cu acid hialuronic

-injectarea de toxina botulinica

-lipofilling facial

-biorevolumetrie faciala cu REGENYAL

-mezoterapie faciala

-marirea pometilor cu acid hialuronic (Belotero Volume)

-Jalupro

blefaroplastie

lipofillingLipofilling-ul este o excelenta procedura estetica de stergere a ridurilor faciale adinci si de reintinerire faciala folosind grasime proprie.
Procedeul este folosit de mai multe decenii ( a fost descris de Prof Dr Fournier-parintele lipoaspiratiei- in 1985 ) si are la baza un principiu simplu si anume prelevarea unei cantitati de grasime de la nivelul corpului, prelucrarea acesteia si apoi reinjectarea grasimii la nivelul acelor zone care necesita o corectie a volumului.
Utilizarea grasimii proprii din acele locuri unde se afla in exces si care de altfel ne deranjeaza ( abdomen, coapse) pentru a reintinerii o fata “cazuta”, lipsita de tonus, cu riduri faciale adinci are rezultate foarte bune, grasimea reinjectata fiind tolerata 100% de organism.
Comparativ cu ceilalti filleri folositi pentru umplerea ridurilor faciale, de tipul colagenului, grasimea proprie nu prezinta nici un risc de respingere sau alergie.
Aceasta procedura estetica de lipofilling ( injectare de grasime ) are rezultate excelente pentru stergerea ridurilor santurilor nazogeniene adinci, remodelind acel oval frumos al fetei, atenuind ridurile de la coltul gurii si creind un profil frumos al buzelor.

Efectul de corectie al ridurilor este imediat in pimele 24-48 ore regiunea prezentind un edem moderat care se remite rapid sub tratament .
Aceasta tehnica de corectie a ridurilor faciale prin lipofilling nu necesita o pregatire preoperatorie speciala, nici teste prealabile, fiind o procedura care se face in ambulator.
Interventia se realizeaza cu anestezie locala si nu lasa nici o cicatrice.
Rezultatul interventiei deinjectare cu grasime este foarte bun, este vizibil imediat putind fi consolidat prin repetarea procedurii dupa citeva luni.
Deasemenea procedura de lipofilling are indicatie in cazul acelor fete cazute cu pometii obrajilor proeminenti injectarea cu grasime umplind aceste aceste zone imbatrinite de la nivelul obrajilor obtinind acel aspect de “ Baby cheek “.
Asocierea lipofillig-ului facial altor procedee estetice chirurgicale sau nechirurgicale la nivelul fetei : intinerirea privirii prin blefaroplastie , corectia nasului prin rinoplastie, modificarea texturii si a aspectului pielii prin peeling conduc la obtinerea unei reale rejuvenari faciale cu rezultate excelente.

Pentru informatii si contact:

ZONE MEDICAL ESTET-Clinica de Chirurgie Plastica , Estetica SI ORL

tel:021.334.00.80, 0761640626

www.clinicaestet.ro

www.estetica-faciala.ro

mail:info@clinicaestet.ro

Lifting-ul de week-end- procedura nechirurgicala de reintinerire faciala ( lifting tridimensional cu fire de suspensie ) Scopul chirurgiei estetice faciale este de a obtine imbunatarirea aspectului facial, reintinerirea faciala prin tehnici cit mai putin invazive care sa inlocuiasca traditionalul lifting chirurgical.drfoster_home_rev_06 Liftingul facial tridimensional( nechirurgical) utilizind fire de suspensie faciala este o procedura cu rezultate excelente ce se substituie liftingului clasic chirurgical .Procedura liftingului nechirurgical cu fire de suspensie faciala este o metoda total neinvaziva,se realizeaza cu anestezie locala(nu necesita anestezie generala),dureaza maxim 60 minute iar recuperarea este foarte rapida. Usurinta realizarii si recuperarea rapida ne indreptatesc sa denumim acest tip de procedura “ lifting de week-end”.
Procedura nu necesita internare iar reluarea activitatii se poate face dupa 2-3 zile de la interventie.Rezultatele excelente obtinute prin aceasta metoda au limitat drastic utilizarea liftingului chirurgical deosebit de agresiv si cu perioada de recuperare indelungata.feather-lift-06
Odata cu inaintarea in virsta, la care se adauga actiunea nociva a altor factori cum ar fi : razelor solare, fumatul, diferite afectiuni dermatologice care au aparut in cursul vietii pielea sufera un proces de imatrinire mai evident la nivel facial unde se constata adincirea ridurilor, caderea pleoapelor, sprincenelor, obrajilor si aparitia unor pliuri inestetice la nivelul gitului.
thread-lift-neckNoua tehnica de lifting nechirurgical folosind fire de suspensie faciala permite o imbunatatire reala a aspectului facial , cu o recuperare rapida , nu lasa cicatrici si poate fi combinata cu alte proceduri estetice avind ca rezultat final o reintinerire faciala.
Acest lifting nechirurgical poate corecta sprincenele cazute, acele pliuri cutanate total inestetice care pot acoperi ochii( la care se poate asocia sau nu o blefaroplastie -corectarea pungilor cutanate de la nivelul pleoapelor) care sa determine in final “ tineretea in privire “ .
Acest lifting nechirurgical are indicatie si in portiunea mediana a fetei pentru corectia obrajilor cazuti si a acelor saculeti inestetici de la nivelul mandibulei.
Aceasta tehnica de reintinerire faciala poate fi asociata cu alte proceduri estetice cum ar fi : corectarea ridurilor prin injectarea unor substante de umplere a acestora, peeling chimic pentru imbunatatirea aspectului pielii,lipoaspiratie sauinjectarea de grasime.Alte proceduri care se pot asocia sunt: blefaroplastia, injectarea de toxina botulinica, mezoterapie faciala, tratament Jalupro, biorevolumetrie faciala cu REGENYAL.
Posibilele complicatii ale acestui tip de lifting sunt mult reduse fata de ale unui lifting chirurgical. Pot apare echimoze care insa dispar in citeva zile si un usor edem al fetei.
Avantajele acestui tip de lifting sunt multiple : tehnica minim invaziva cu rezultate excelente, recuperare rapida; se realizeaza cu anestezie locala , determina tridimensionalitate si volum fetei, nu lasa cicatrici.
Alte informatii puteti obtine de la
Dr. Eugen Turcu
Medic Primar Chirurgie Plastica- Microchirurgie Reconstructiva
Doctor in Stiinte Medicale

Programarile pentru consultatii se fac la :
Clinica ZONE MEDICAL Estet- Chirurgie Plastica ,Estetica SI ORL
Tel : 021.334.00.80 , 0761640626

www.clinicaestet.ro

www.estetica-faciala.ro

Untitled-1

Zone Medical ESTET

Bine ati venit la Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti. Suntem un centru medical specializat in chirurgie plastica-estetica, medicina estetica si otorinolaringologie ( ORL) situat intr-un cartier linistit de vile din partea de sud a capitalei.
Prin personalul supracalificat si dotarea de exceptie abordam prin metode complexe chirurgia si medicina estetica a fetei si corpului uman dar si consultatii si tratamente de specialitate in domeniul otorinolaringologiei( ORL). Prin metode moderne de diagnosticare( videoendoscopie ORL, audiometrie ,etc) asiguram o diagnosticare precisa si un tratament adecvat afectiunilor din sfera ORL.
Prin aplicarea celor mai moderne metode de tratament chirurgical si nechirurgical in domeniul chirurgiei plastice si estetice, clinica noastra este un centru de referinta si excelenta in acest domeniu.

Afla mai mult