15 iul. 2015

Lipofillingul facial (Microlipofillingul) – Metoda de rejuvenare si lifting facial nechirurgical,

19-253x190

Care sunt indicatiile procedurii de lipofilling?

Procedura de lipofilling este foarte eficace in corectarea ridurilor faciale nazogeniene adinci, in cazul acelor fete cazute, lipsite de volum cu aspect imbatrinit.PROCEDURA ARE UN EFECT FINAL DE LIFTING FACIAL NECHIRURGICAL. Deasemenea procedura de lipofilling are indicatie in cazul acelor fete cazute cu pometii obrajilor stersi injectarea cu grasime umplind aceste aceste zone imbatrinite de la nivelul obrajilor obtinind acel aspect de “ Baby cheek “.

Cum se realizeaza procedura de lipofilling?

Procedura se realizeaza cu anestezie locala si cu o usoara sedare intravenoasa este complet nedureroasa. Dupa recoltarea grasimii de la nivelul regiunii abdominale sau de pe coapse aceasta este prelucrata, filtrata urmind ca apoi sa fie introdusa la nivelul zonelor faciale care trebuie corectate: santurile
logo6nazogeniene adinci, pometii stersi lipsiti de personalitate, fete scobite sau cazute lipsite de volum.Aceasta tehnica de corectie a ridurilor faciale prin lipofilling nu necesita o pregatire preoperatorie speciala, nici teste prealabile, fiind o procedura care se face in ambulator.Interventia se realizeaza cu anestezie locala si nu lasa nici o cicatrice. Rezultatul interventiei de injectare cu grasime este foarte bun, este vizibil imediat putind fi consolidat prin repetarea procedurii dupa citeva luni.

Care sunt beneficiile injectarii de grasime proprie?

Comparativ cu ceilalti filleri folositi pentru umplerea ridurilor faciale, de tipul colagenului, grasimea proprie nu prezinta nici un risc de respingere sau alergie . Aceasta procedura estetica de lipofilling ( injectare de grasime ) are rezultate excelente pentru stergerea ridurilor santurilor nazogeniene adinci, remodelind acel oval frumos al fetei, atenuind ridurile de la coltul gurii si creind un profil frumos al buzelor.

Cind apare efectul dat de lipofilling?

 Asocierea lipofillig-ului facial altor procedee estetice chirurgicale sau nechirurgicale la nivelul fetei : intinerirea privirii prin blefaroplastie , corectia nasului prin rinoplastie, modificarea texturii si a aspectului pielii prin peeling conduc la obtinerea unei reale rejuvenari faciale cu rezultate excelente. Lipofillingul se poate asocia si cu:

-injectarea de acid hialuronic la nivelul ridurilor si buzelor

tratament Jalupro

-biorevolumetrie faciala cu Regenyal Bioexpander

mezoterapie faciala

-blefaroplastie

Pentru detalii si programari contactati Clinica Zone Medical Estet

www.clinicaestet.ro

Tel : 021.334.00.80 sau 0761.640.626