19 ian. 2024

În lumea modernă, se continuă căutarea soluțiilor non-invazive pentru întinerirea feței, care să ofere rezultate spectaculoase fără a fi necesară o intervenție chirurgicală majoră. Liftingul facial cu fire de suspensie APTOS este una dintre tehnologiile inovatoare care s-au bucurat de o creștere semnificativă a popularității în ultimii ani, devenind o opțiune preferată pentru cei care doresc să-și recâștige tineretea și fermitatea tenului fără a trece prin proceduri invazive.

Ce sunt firele de suspensie APTOS?

Firele de suspensie APTOS sunt dispozitive medicale din material biocompatibil, care sunt inserate sub piele pentru a ridica și strânge țesuturile faciale. Aceste fire sunt prevăzute cu mici cârlige la unul sau ambele capete, care se fixează în straturile adânci ale pielii pentru a oferi un efect de susținere și ridicare. Firele APTOS pot fi utilizate pentru a îmbunătăți conturul feței, pentru a reduce liniile fine și ridurile și pentru a reda fermitatea pielii.

lifting facial

Indicații pentru Lifting Facial cu Fire de Suspensie APTOS

 1. Liniile fine și ridurile: Firele de suspensie APTOS pot fi utilizate pentru a estompa și diminua aspectul liniilor fine și ridurilor de pe față, în special în zona ochilor, frunții și gurii.
 2. Pielea laxă și flască: APTOS este eficient în strângerea pielii slabe și flasce din zona gâtului, a bărbiei și a mandibulei.
 3. Restaurarea volumului facial: Firele de suspensie pot fi folosite pentru a restabili volumul pierdut al pomeților și obrajilor, oferind un aspect tânăr și plin.
 4. Definirea conturului feței: Această procedură este excelentă pentru a crea un contur facial bine definit, redând forma feței și definind linia mandibulei.
 5. Aspectul obosit și îmbătrânit al feței: Firele APTOS pot revitaliza aspectul feței și pot face ca pielea să arate mai tânără și mai revigorată.

Beneficii ale Liftingului Facial cu Fire de Suspenție APTOS

 1. Non-invaziv: Nu este nevoie de tăieturi sau cusături, ceea ce înseamnă că timpul de recuperare este scurt în comparație cu un lifting chirurgical.
 2. Rezultate imediate: Pacienții pot observa o îmbunătățire semnificativă în aspectul lor facial imediat după procedură.
 3. Rezultate naturale: Firele de suspensie APTOS ajută la obținerea unor rezultate naturale, fără un aspect exagerat sau excesiv.
 4. Durată lungă a efectelor: Rezultatele pot dura până la 2 ani, oferind pacienților o soluție de întinerire de lungă durată.
 5. Procedură rapidă și simplă: Liftingul facial cu fire APTOS este o procedură minim invazivă care poate fi realizată într-un interval scurt de timp.

 Liftingul facial cu fire de suspensie APTOS reprezintă o opțiune atractivă pentru cei care doresc să-și revitalizeze aspectul și să-și recâștige tineretea fără a apela la o intervenție chirurgicală majoră. Cu beneficiile sale notabile și rezultatele semnificative, APTOS a devenit o tehnică inovatoare pentru mulți pacienți care doresc să investească în frumusețea și încrederea lor. Cu toate acestea, este esențial să discutați cu un medic specialist înainte de a decide dacă acest tip de procedură este potrivit pentru dvs., pentru a asigura că obiectivele și așteptările dvs. sunt luate în considerare în mod adecvat.

Tehnica Lifting cu Fire APTOS

Procedura de lifting facial cu fire APTOS implică introducerea firelor sub piele printr-o serie de mici puncte de inserție. Firele sunt ancorate în țesuturile profunde ale feței și trase pentru a ridica și susține pielea. Deoarece procedura este minim invazivă, este de obicei realizată sub anestezie locală sau cu ajutorul unor creme anestezice, ceea ce face ca experiența să fie confortabilă pentru pacient. Procedura în sine durează de obicei între 30 de minute și o oră, în funcție de zonele tratate și de complexitatea cazului.

Putem asocia acest lifting facial cu alte interventii estetice: blefaroplastie superioara, toxina botulinica, acid hialuronic buze, tratament riduri cu acid hialuronic, terapie Vampir, peeling chimic.

Recuperare și Rezultate

Unul dintre avantajele majore ale liftingului cu fire APTOS este perioada scurtă de recuperare. De obicei, pacienții pot reveni la activitățile lor obișnuite în câteva zile, deși pot exista mici umflături, echimoze sau senzație de tensiune în primele zile. Cu toate acestea, aceste efecte secundare sunt temporare și pot fi gestionate cu ușurință.

Rezultatele procedurii devin vizibile imediat, deși aspectul final se îmbunătățește în timp, pe măsură ce țesuturile se așază și se adaptează. În cele mai multe cazuri, efectele liftingului cu fire APTOS durează între 12 și 24 de luni, în funcție de tipul firelor utilizate și de metabolismul fiecărui pacient. Pacienții pot opta pentru re-tratare pentru menținerea efectelor pe termen lung.

Cine Este Candidat pentru Liftingul cu Fire APTOS?

Liftingul cu fire APTOS este potrivit pentru o gamă variată de pacienți, inclusiv cei care doresc să evite o intervenție chirurgicală majoră sau cei care nu sunt candidați ideali pentru chirurgia clasică. Candidații ideali pentru această procedură includ:

 1. Persoanele cu semne de îmbătrânire vizibile, cum ar fi liniile fine, ridurile sau pielea flască.
 2. Pacienții care doresc rezultate imediate și o recuperare rapidă.
 3. Cei care caută o procedură minim invazivă și mai puțin costisitoare decât un lifting facial chirurgical.
 4. Persoanele care doresc să își îmbunătățească conturul feței și să-și definească caracteristicile.

Concluzie

Liftingul facial cu fire de suspensie APTOS oferă o alternativă atractivă la liftingul facial chirurgical, cu rezultate semnificative și recuperare rapidă. Cu beneficiile sale notabile și efectele pe termen lung, procedura APTOS a câștigat popularitate în rândul celor care doresc să-și mențină tineretea și să-și îmbunătățească aspectul. Cu toate acestea, este esențial să consultați un medic specializat în chirurgie estetică sau medicină estetică pentru a discuta opțiunile disponibile și pentru a decide ce tratament este potrivit pentru dvs. Înainte de a lua o decizie, este important să înțelegeți complet procedura, riscurile și beneficiile acesteia, precum și să stabiliți așteptări realiste cu privire la rezultate.

Clinica Zone Medical Estet

Clinica Chirurgie Estetica

Clinica ORL Bucuresti