Marirea buzelor cu acid hialuronic este o procedura spectaculoasa ca rezultat si are un caracter definitiv sau temporar (9-14 luni) in functie de substanta utilizata . Augmentarea buzelor (marirea buzelor) in clinica noastra se realizeaza in prezent cu TEOSYAL Kiss, RHA  si grasime proprie.

marirea buzelorTEOSYAL este una dintre cele mai performante variante de acid hialuronic purificat in laboratoarele Teoxane de la Geneva cu rezultate deosebite pentru marirea de volum a buzelor si tratamentul ridurilor faciale.

Persistenta lunga a rezultatului in timp si aspectul natural estetic recomanda TEOSYAL drept un produs de electie pentru marirea de volum a buzelor. Indicatia de utilizare a TEOSYAL este pusa numai dupa o evaluare corecta a buzelor si este o procedura nedureroasa , cu recuperare rapida si rezultat lung in timp. Utilizarea TEOSYAL permite nu numai o redefinire a conturului cat si o crestere de volum a buzei cu un aspect natural.

TEOSYAL® Kiss este un  compus elvetian, de ultima generatie continind 100% acid hialuronic asigurand o  marire naturala  si estetica a buzelor

Buzele senzuale sunt secretul seductiei. Indiferent ce varianta de ruj este folosita conformatia buzei este cea remarcata de la prima vedere. Aplicarea ruacid hialuronic buzejului la nivelul unor buze nereliefate, slab conturate, subtiri, fara volum nu face decit sa scoata in evidenta acest defect estetic. Venind in intampinarea dorintelor a milioane de femei care doresc o marire cit mai naturala, senzuala si estetica a buzelor a fost creat noul produs Teosyal Kiss .

Acesta este un produs pe baza de acid hialuronic puternic cross-linkat ceea ce ii asigura un effect mai lung in timp. Persistenta produsului este estimata intre 9-16 luni.

TEOSYAL este unul dintre cele mai bune produse injectabile lent resorbabile folosite in Europa pentru marirea buzelor si corectia ridurilor faciale. Rezultatele obtinute folosind acest produs au fost excelente , o marire de volum a buzelor naturala, cu un contur frumos reliefat la care aplicarea unui ruj va da un aspect fetei dumneavoastra facindu-va remarcata.

marirea buzelorMarirea buzelor cu acid hialuronic

Se poate asocia cu alte tehnici de rejuvenare faciala:

Se poate injecta Botox in buze pentru marirea acestora? Cu siguranta NU !! Este un ” fake news”.


Marire buze cu grasime

Este o procedura facila constind in injectarea grasimii la nivelul buzelor utilizind o canula speciala. Procedura are loc cu anestezie locala, dureaza aproximativ 50 minute iar rezultatul persista aproximativ 4-9 luni in functie de persoana si de cantitatea injectata.

Este procedura cea mai uzuala si desigur cea mai solicitata. Exista la ora actuala multiple posibilitati de marire(augmentare) a buzelor dar marirea folosind grasime proprie ramane cea maimarirea buzelor cu acid hialuronic inofensiva,putin costisitoare si cu rezultat foarte bun. Dupa augmentarea cu grasime buzele capata un aspect marit de volum, frumos conturate, deosebit de senzuale si cu un rezultat persistent pentru o perioada lunga de timp.

Procedura este nedureroasa, se realizeaza sub anestezie locala,nu necesita internare si nici nu implica complicatii legate de intoleranta organismului la materialul injectat. Dupa augmentarea buzelor cu grasime proprie este posibila aparitia unor discrete echimoze la nivelul buzelor asociate cu un edem moderat si usoara hipersensibilitate locala.

Toate aceste fenomene se remit in cateva zile iar rezultatul deosebit se mentine pentru o perioada de 6-9 luni cind se recomanda repetarea procedurii pentru persistenta rezultatului.

Aceasta procedura (marirea cu grasime) este foarte bine tolerata de pacienta deoarece grasimea proprie injectata nu da fenomene de respingere. Cateva masuri de precautie trebuie respectate inaintea efectuarii procedurii:
-tratamentul cu antiinflamatorii (indometacin, fenilbutazona, diclofenac), anticoagulante (heparina,trombostop,etc.) trebuie intrerupt cu 2 saptamani inainte.
-nu se recomanda consumul de cafea sau alte excitante psihomotorii in ziua interventiei
-daca exista tratamente in desfasurare ele trebuie aduse la cunostinta chirurgului plastician inaintea efectuarii interventiei.

Pentru informatii contactati:

ZONE MEDICAL ESTET – Clinica de Chirurgie Plastica si Estetica

Dr. Eugen Turcu , medic primar chirurgie plastica-estetica, Doctor in Medicina

tel:021.334.00.80, 0761640626

www.clinicaestet.ro

www.estetica-faciala.ro

www.orl-bucuresti.ro

 

 
   
   
   
   
   
   

[/vc_column_text][/vc_column]

Untitled-1

Zone Medical ESTET

Bine ati venit la Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti. Suntem un centru medical specializat in chirurgie plastica-estetica, medicina estetica si otorinolaringologie ( ORL) situat intr-un cartier linistit de vile din partea de sud a capitalei.
Prin personalul supracalificat si dotarea de exceptie abordam prin metode complexe chirurgia si medicina estetica a fetei si corpului uman dar si consultatii si tratamente de specialitate in domeniul otorinolaringologiei( ORL). Prin metode moderne de diagnosticare( videoendoscopie ORL, audiometrie ,etc) asiguram o diagnosticare precisa si un tratament adecvat afectiunilor din sfera ORL.
Prin aplicarea celor mai moderne metode de tratament chirurgical si nechirurgical in domeniul chirurgiei plastice si estetice, clinica noastra este un centru de referinta si excelenta in acest domeniu.

Afla mai mult

[/vc_row]