Lifting facial nechirurgical Bucuresti 

lifting facial nechirurgical pretPrin lifting facial nechirurgical poti obtine un ten cu un aspect mereu tanar si  mai proaspat . Ai incercat diferite creme anti-imbatranire care nu au dat rezultate?

Foarte popular printre divele de la Hollywood, procesul de rejuvenare faciala iti poate asigura o “intinerire periodica” prin lifting facial nechirurgical.
Procesul de rejuvenare  faciala este o procedura completa care cuprinde mai multe metode, atat chirurgicale, cat si nechirurgicale. Acestea pot fi aplicate singular sau in asociere unele cu altele, pentru a obtine un rezultat mai bun.

Foarte important de retinut este faptul ca procesul de rejuvenare  faciala prin intermediul acestor metode necesita timp, iar aplicarea metodelor trebuie facuta etapizat si cu indicatie foarte precisa. De asemenea, trebuie luat in calcul ca fiecare dintre aceste metode se adreseaza unui anumit segment al fetei.

De exemplu, blefaroplastia sau corectia pleoapelor cazute se adreseaza numai segmentului pleoapei inferioare sau superioare; peeling chimic este o metoda de lifting nechirurgical si atenueaza ridurile foarte fine, cicatricile dupa acnee, discromiile (pete de culoare) conferindu-i pielii o noua coloratie, tonus si textura.

lifting facial nechirurgical pretInjectarile pentru ridurile mai mari, care se asociaza si cu peelingul chimic si  blefaroplastia, corectia ridurilor prin acid hialuronic (substanta care se resoarbe in timp pentru o perioada de 6 -12 luni) determina o atenuare in proportie de cel putin 50-70% a ridurilor.

Asadar, fiecare metoda are ca tinta un anumit segment facial: blefaroplastia pentru pleoape, peelingul chimic pentru aspectul extern al fetei (atenuarea ridurilor fine, a petelor si asigurarea unei coloratii asemanatoare bronzului de munte) . La acestea se adauga proceduri prin injectare pentru riduri mari si mici pe baza de acid hialuronic sau toxina botulinica.

Lifting-ul de weekend- procedura nechirurgicala de rejuvenare faciala
( lifting tridimensional cu fire de suspensie )

Scopul chirurgiei estetice faciale este de a obtine imbunatatirea aspectului facial, rejuvenarea faciala prin tehnici cat mai putin invazive care sa inlocuiasca traditionalul lifting chirurgical. Liftingul facial tridimensional ( nechirurgical) utilizand fire de suspensie faciala este o procedura cu rezultate excelente ce se substituie liftingului clasic chirurgical .

Procedura liftingului nechirurgical cu fire de suspensie faciala

este o metoda total neinvaziva,se realizeaza cu anestezie locala(nu necesita anestezie generala), dureaza maxim 60 minute iar recuperarea este foarte rapida.
Usurinta realizarii si recuperarea rapida ne indreptatesc sa denumim acest tip de procedura “ lifting de week-end”.
Procedura nu necesita internare iar reluarea activitatii se poate face dupa 2-3 zile de la interventie. Rezultatele excelente obtinute prin aceasta metoda au limitat drastic utilizarea liftingului chirurgical deosebit de agresiv si cu perioada de recuperare indelungata.

Odata cu inaintarea in virsta, la care se adauga actiunea nociva a altor factori cum ar fi : razelor solare, fumatul, diferite afectiuni dermatologice care au aparut in cursul vietii pielea sufera un proces de imatrinire mai evident la nivel facial unde se constata adincirea ridurilor, caderea pleoapelor, sprincenelor, obrajilor si aparitia unor pliuri inestetice la nivelul gitului.
lifting facial nechirurgical pret

Noua tehnica de lifting nechirurgical folosind fire de suspensie faciala

permite o imbunatatire reala a aspectului facial , cu o recuperare rapida , nu lasa cicatrici si poate fi combinata cu alte proceduri estetice avind ca rezultat final o reintinerire faciala.
Acest lifting nechirurgical  se poate asocia cu o blefaroplastie  superioara sau inferioara( cectarea pungilor cutanate de la nivelul pleoapelor) . Liftingul facial nechirurgical are indicatie si in portiunea mediana a fetei pentru corectia obrajilor cazuti si a acelor saculeti inestetici de la nivelul mandibulei.

Aceasta tehnica de rejuvenare  faciala poate fi asociata cu alte proceduri estetice cum ar fi : corectarea ridurilor prin injectarea unor substante de umplere a acestora, peeling chimic pentru imbunatatirea aspectului pielii, liposuctie sau injectarea de grasime.
Posibilele complicatii ale acestei proceduri sunt mult reduse fata de ale unui lifting chirurgical. Pot apare echimoze care insa dispar in cateva zile si un usor edem al fetei.
Avantajele  sunt multiple : tehnica minim invaziva cu rezultate excelente, recuperare rapida. Se realizeaza cu anestezie locala , determina tridimensionalitate si volum fetei, nu lasa cicatrici.

Pentru informatii suplimentare contactati:
ZONE MEDICAL ESTET

Clinica Estetica Bucuresti

Dr. Eugen Turcu, medic primar chirurgie plastica-estetica, Doctor in Medicina
Tel:021.334.00.80 ; 0722.527.140
www.clinicaestet.ro
www.estetica-faciala.ro

www.orl-bucuresti.ro

 

GALERIE FOTO

        inainte                           dupa

       inainte                     dupa[/vc_column_text][/vc_column]

Untitled-1

Zone Medical ESTET

Bine ati venit la Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti. Suntem un centru medical specializat in chirurgie plastica-estetica, medicina estetica si otorinolaringologie (ORL) situat intr-un cartier linistit de vile din partea de sud a capitalei.
Prin personalul supracalificat si dotarea de exceptie abordam prin metode complexe chirurgia estetica si medicina estetica a fetei si corpului uman dar si consultatii si tratamente de specialitate in domeniul otorinolaringologiei (ORL). Prin metode moderne de diagnosticare (videoendoscopie ORL, audiometrie ,etc) asiguram o diagnosticare precisa si un tratament adecvat afectiunilor din sfera ORL.
Prin aplicarea celor mai moderne metode de tratament chirurgical si nechirurgical in domeniul chirurgiei plastice si estetice, clinica noastra este un centru de referinta si excelenta in acest domeniu.

Afla mai mult

[/vc_row]