Lifting facial nechirurgical Bucuresti, lifting nechirugical facial, lifting cu fire, clinica chirurgie estetica lifting, lifting acid hialuronic Bucuresti.

slide2-300x125Iti doresti un ten cu un aspect mereu tanar si proaspat? Ai incercat diferite creme anti-imbatranire care nu au dat rezultate? Foarte popular printre divele de la Hollywood, procesul de reintinerire faciala iti poate asigura o “intinerire periodica”.
Procesul de rejuvenare  faciala este o procedura completa care cuprinde mai multe metode, atat chirurgicale, cat si nechirurgicale. Acestea pot fi aplicate singular sau in asociere unele cu altele, pentru a obtine un rezultat mai bun. Foarte important de retinut este faptul ca procesul de rejuvenare  faciala prin intermediul acestor metode necesita timp, iar aplicarea metodelor trebuie facuta etapizat si cu indicatie foarte precisa. De asemenea, trebuie luat in calcul ca fiecare dintre aceste metode se adreseaza unui anumit segment al fetei. De exemplu, blefaroplastia sau corectia pleoapelor se adreseaza numai segmentului pleoapei inferioare sau superioare; peelingul chimic este o metoda de lifting nechirurgical si atenueaza ridurile foarte fine,cicatrici le dupa acnee, discromiile (pete de culoare) conferindu-i pielii o noua coloratie, tonus si textura.

logo6Injectarile pentru ridurile mai mari, care se asociaza si cu peelingul chimic si  blefaroplastia  ,corectia ridurilor prin acid hialuronic (substanta care se resoarbe in timp pentru o perioada de 6 -12 luni) determina o atenuare in proportie de cel putin 50-70% a ridurilor.

Asadar, fiecare metoda are ca tinta un anumit segment facial: blefaroplastia pentru pleoape, peelingul chimic pentru aspectul extern al fetei (atenuarea ridurilor fine, a petelor si asigurarea unei coloratii asemanatoare bronzului de munte) peste care se adauga aceste injectii pentru riduri mari si mici, fie cu substante resorbabile sau neresorbabile, fie se aplica tratamentul special al ridurilor, folosindu-se toxina botulinica.(www.topsanatate.ro)

LIPOFILLINGUL FACIAL- Procedura moderna de reintinerire faciala

lipofilling1aProcedeul este folosit de mai multe decenii ( a fost descris de Prof Dr Fournier-parintele lipoaspiratiei- in 1985 ) si are la baza un principiu simplu si anume prelevarea unei cantitati de grasime de la nivelul corpului, prelucrarea acesteia si apoi reinjectarea grasimii la nivelul acelor zone care necesita o corectie a volumului.
Utilizarea grasimii proprii din acele locuri unde se afla in exces si care de altfel ne deranjeaza ( abdomen, coapse) pentru a reintinerii o fata “cazuta”, lipsita de tonus, cu riduri faciale adinci are rezultate foarte bune, grasimea reinjectata fiind tolerata 100% de organism.
Comparativ cu ceilalti filleri folositi pentru umplerea ridurilor faciale, de tipul colagenului, garsimea proprie nu prezinta nici un risc de respingere sau alergie.
Aceasta procedura estetica de lipofilling ( injectare de grasime ) are rezultate excelente pentru stergerea ridurilor santurilor nazogeniene adinci, remodelind acel oval frumos al fetei, atenuind ridurile de la coltul gurii si creind un profil frumos al buzelor.

Efectul de corectie al ridurilor este imediat in pimele 24-48 ore regiunea prezentind un edem moderat care se remite rapid sub tratament .
Aceasta tehnica de corectie a ridurilor faciale prin lipofilling nu necesita o pregatire preoperatorie speciala, nici teste prealabile, fiind o procedura care se face in ambulator.
Interventia se realizeaza cu anestezie locala si nu lasa nici o cicatrice.
Rezultatul interventiei de injectare cu grasime este foarte bun, este vizibil imediat putind fi consolidat prin repetarea procedurii dupa citeva luni.
Deasemenea procedura de lipofilling are indicatie in cazul acelor fete cazute cu pometii obrajilor proeminenti injectarea cu grasime umplind aceste aceste zone imbatrinite de la nivelul obrajilor obtinind acel aspect de “ Baby cheek “.
Asocierea lipofillig-ului facial altor procedee estetice chirurgicale sau nechirurgicale la nivelul fetei : intinerirea privirii prin blefaroplastie , corectia nasului prin rinoplastie,liftingul facial nechirurgical cu fire de suspensie, modificarea texturii si a aspectului pielii prin peeling conduc la obtinerea unei reale intineriri faciale cu rezultate excelente.

 

Lifting-ul de week-end- procedura nechirurgicala de reintinerire faciala
( lifting tridimensional cu fire de suspensie )

Scopul chirurgiei estetice faciale este de a obtine imbunatarirea aspectului facial, reintinerirea faciala prin tehnici cit mai putin invazive care sa inlocuiasca traditionalul lifting chirurgical.drfoster_home_rev_06
Liftingul facial tridimensional( nechirurgical) utilizind fire de suspensie faciala este o procedura cu rezultate excelente ce se substituie liftingului clasic chirurgical .Procedura liftingului nechirurgical cu fire de suspensie faciala este o metoda total neinvaziva,se realizeaza cu anestezie locala(nu necesita anestezie generala),dureaza maxim 60 minute iar recuperarea este foarte rapida.
Usurinta realizarii si recuperarea rapida ne indreptatesc sa denumim acest tip de procedura “ lifting de week-end”.
Procedura nu necesita internare iar reluarea activitatii se poate face dupa 2-3 zile de la interventie.Rezultatele excelente obtinute prin aceasta metoda au limitat drastic utilizarea liftingului chirurgical deosebit de agresiv si cu perioada de recuperare indelungata.feather-lift-06
Odata cu inaintarea in virsta, la care se adauga actiunea nociva a altor factori cum ar fi : razelor solare, fumatul, diferite afectiuni dermatologice care au aparut in cursul vietii pielea sufera un proces de imatrinire mai evident la nivel facial unde se constata adincirea ridurilor, caderea pleoapelor, sprincenelor, obrajilor si aparitia unor pliuri inestetice la nivelul gitului.
thread-lift-neckNoua tehnica de lifting nechirurgical folosind fire de suspensie faciala permite o imbunatatire reala a aspectului facial , cu o recuperare rapida , nu lasa cicatrici si poate fi combinata cu alte proceduri estetice avind ca rezultat final o reintinerire faciala.
Acest lifting nechirurgical poate corecta sprincenele cazute, acele pliuri cutanate total inestetice care pot acoperi ochii( la care se poate asocia sau nu o blefaroplastie -corectarea pungilor cutanate de la nivelul pleoapelor) care sa determine in final “ tineretea in privire “ .
Acest lifting nechirurgical are indicatie si in portiunea mediana a fetei pentru corectia obrajilor cazuti si a acelor saculeti inestetici de la nivelul mandibulei.
Aceasta tehnica de reintinerire faciala poate fi asociata cu alte proceduri estetice cum ar fi : corectarea ridurilor prin injectarea unor substante de umplere a acestora, peeling chimic pentru imbunatatirea aspectului pielii, lipoaspiratie sau injectarea de grasime.
Posibilele complicatii ale acestui tip de lifting sunt mult reduse fata de ale unui lifting chirurgical. Pot apare echimoze care insa dispar in citeva zile si un usor edem al fetei.
Avantajele acestui tip de lifting sunt multiple : tehnica minim invaziva cu rezultate excelente, recuperare rapida; se realizeaza cu anestezie locala , determina tridimensionalitate si volum fetei, nu lasa cicatrici.

Pentru informatii suplimentare contactati:
ZONE MEDICAL ESTET– Clinica de Chirurgie Plastica ,Estetica SI ORL
Tel:021.334.00.80 ; 0722.527.140
www.clinicaestet.ro
www.estetica-faciala.ro

www.orl-bucuresti.ro

 

GALERIE FOTO

inainte   dupa

inainte dupa

Untitled-1

Zone Medical ESTET

Bine ati venit la Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti. Suntem un centru medical specializat in chirurgie plastica-estetica, medicina estetica si otorinolaringologie ( ORL) situat intr-un cartier linistit de vile din partea de sud a capitalei.
Prin personalul supracalificat si dotarea de exceptie abordam prin metode complexe chirurgia si medicina estetica a fetei si corpului uman dar si consultatii si tratamente de specialitate in domeniul otorinolaringologiei( ORL). Prin metode moderne de diagnosticare( videoendoscopie ORL, audiometrie ,etc) asiguram o diagnosticare precisa si un tratament adecvat afectiunilor din sfera ORL.
Prin aplicarea celor mai moderne metode de tratament chirurgical si nechirurgical in domeniul chirurgiei plastice si estetice, clinica noastra este un centru de referinta si excelenta in acest domeniu.

Afla mai mult