Tratamentul ridurilor (corectia ridurilor) se realizeaza prin tehnici estetice nechirurgicale de injectare a unor substante lent resorbabile pe baza de acid hialuronic simplu sau cross-linkat. La ora actuala utilizam in clinica unele cele mai performante produse din gama TEOSYAL (tratament riduri acid hialuronic).

tratamentul ridurilorOdata cu trecerea anilor tegumentul fetei sufera un proces de imbatrinire diminuandu-si tonusul si prospetimea prin asocierea unor multipli factori: fumat, expunerea la soare, gravitatia, factori nutritionali, factori genetici, stress, activitatea musculaturii dinamice faciale avind drep consecinta formarea ridurilorOdata aparute aceste riduri nu mai pot fi corectate decit prin folosirea filler-lor , adica a produselor injectabile care umplu aceste riduri, atenuindu-le si care dau fetei un aspect mai neted.

Injectarea produsului se face cu anestezie locala, recuperarea este imediata nefiind necesara internare.Dupa injectarea poate apare local un edem moderat si o usoara roseata care dispar in urmatoarele 24-48 ore.

tratamentul ridurilorUnul din cele mai bune produse pe baza de acid hialuronic pentru tratamentul ridurilor

este TEOSYAL  produs de Teoxane la Geneva. Produs in mai multe variante ( Teosyal Kiss , Global , Ultra deep , Deep Line, Redensity 1 si 2) , acest tip de acid hialuronic ne permite remodelarea tridimensionala nechirurgicala a fetei concomitent cu tratamentul ridurilor si marirea buzelor. Rezultatele acestul tip de acid hialuronic in tratamentul ridurilor sunt deosebit de naturale si se mentin o perioada lunga de timp necesitand corectii ocazionale la diferite intervale de timp. 

Tratamentul ridurilor cu acid hialuronic se poate asocia cu:

Pentru detalii suplimentare contactati

CLINICA ZONE MEDICAL ESTET- http://www.clinicaestet.roCHIRURGIE PLASTICA , ESTETICA SI ORL

Dr.Eugen Turcu, medic primar chirurgie plastica-estetica, Doctor in Medicina

www.estetica-faciala.ro

www.clinicaestet.ro

TEL: 021.334.00.80; 0761640626

e-mail : info@clinicaestet.ro[/vc_column_text][/vc_column]

Untitled-1

Zone Medical ESTET

Bine ati venit la Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti. Suntem un centru medical specializat in chirurgie plastica-estetica, medicina estetica si otorinolaringologie (ORL) situat intr-un cartier linistit de vile din partea de sud a capitalei.
Prin personalul supracalificat si dotarea de exceptie abordam prin metode complexe chirurgia si medicina estetica a fetei si corpului uman dar si consultatii si tratamente de specialitate in domeniul otorinolaringologiei (ORL). Prin metode moderne de diagnosticare (videoendoscopie ORL, audiometrie ,etc) asiguram o diagnosticare precisa si un tratament adecvat afectiunilor din sfera ORL.
Prin aplicarea celor mai moderne metode de tratament chirurgical si nechirurgical in domeniul chirurgiei plastice si estetice, clinica noastra este un centru de referinta si excelenta in acest domeniu.

Afla mai mult

[/vc_row]