Clinica ORL Bucuresti, tratament orl, consultatie orl, tratament otita acuta, otita cronica, sinuzita acuta, sinuzita cronica Bucuresti.

Examen videondoscopic ORL

Sistemul se compune din: monitor color, sursa de lumina reglabila, CCD camera color, la care se poate adapta endoscop flexibil sau rigid ( telescop ,laringoscop sau otoscop).

Afla mai mult


Tratamentul afectiunilor urechii

Otita externa difuza: reprezinta inflamatia dezvoltata la nivelul tegumentului conductului auditiv extern, de etiologie infectioasa, eczematiforma sau seboreica.

Afla mai mult


Tratamentul afectiunilor faringolaringiene

Corpii straini sint mai frecventi la copii, fiind foarte diversi (oase de pasare, peste, ace etc).

Afla mai mult


Tratamentul afectiunilor nasului si sinusurilor

Corpii straini nazali sint intilniti mai frecvent la copii. Pot fi animati (insecte) sau inerti (organici sau anorganici)

Afla mai mult

Untitled-1

Zone Medical ESTET

Bine ati venit la Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti. Suntem un centru medical specializat in chirurgie plastica-estetica, medicina estetica si otorinolaringologie (ORL) situat intr-un cartier linistit de vile din partea de sud a capitalei.
Prin personalul supracalificat si dotarea de exceptie abordam prin metode complexe chirurgia si medicina estetica a fetei si corpului uman dar si consultatii si tratamente de specialitate in domeniul otorinolaringologiei (ORL). Prin metode moderne de diagnosticare ( videoendoscopie ORL, audiometrie, etc) asiguram o diagnosticare precisa si un tratament adecvat afectiunilor din sfera ORL.
Prin aplicarea celor mai moderne metode de tratament chirurgical si nechirurgical in domeniul chirurgiei plastice si estetice, clinica noastra este un centru de referinta si excelenta in acest domeniu.

Afla mai mult