15 iul. 2015

Rejuvenarea faciala ,rejuvenare faciala , acid hialuronic, lifting nechirurgical , clinica estetica rejuvenare faciala Bucuresti.


slide21-300x125
Rejuvenare faciala 3D nechirurgicala prin microinjectii cu acid hialuronic (TEOSYAL) si Botox

Rejuvenarea faciala 3D –nechirurgicala  este un concept modern de rejuvenare faciala  adresat pacientelor care doresc proceduri  estetice  si nu doresc sa se supuna unor interventii chirurgicale cu riscuri si complicatii posibile.

Evaluarea faciala este deosebit de importanta si aceasta se realizeaza in timpul consultatiei.In urma evaluarii se stabilesc metodele necesare si detaliile legate de fiecare metoda in parte.

Rejuvenarea faciala  3D implica  tratarea ridurilor faciale de expresie de la nivelul ochilor,sprincenelor si fruntii folosind toxina botulinica (Botox , Vistabel ) , umplerea ridurilor mari de la nivelul etajului millociu facial folosind filleri de tip acid hialuronic ( TEOSYAL) si augmentarea de volum a obrajilor (TEOSYAL ULTIMATE) si buzelor ( TEOSYAL KISS)).)

logo6Toate aceste interventii estetice nechirurgicale care au ca rezultat  rejuvenarea  faciala se realizeaza fara internare,au recuperare rapida iar rezultatele sint vizibile dupa citeva zile.Exista situatii in care aceste interventii estetice se pot asocia cu interventii estetice chirurgicale de tipul blefaroplastiei, liftingului facial, lipofillingului. Evaluarea individuala va aprecia care dintre paciente necesita interventii suplimentare chirurgicale si care nu.

Primele proceduri aplicate sint microinjectiile cu toxina botulinica (Botox) la nivelul ridurilor intersprincenoase, ridurilor frontale,ridurilor de la colturile ochilor.Aceste microinjectari nu necesita anestezie,au recuperare imediata iar efectul disparitiei ridurilor se instaleaza dupa 5-7 zile.

Se poate injecta Botox in buze pentru marirea acestora? Cu siguranta NU ! Este o informatie falsa si toxina botulinica are total alte indicati de utilizare.

rejuvenare facialaCelelalte proceduri se adreseaza etajului mediu si inferior al fetei si implica umplerea cu acid hialuronic a santurilor (cearcanelor) de sub ochi , ridurilor adinci nazolabiale si ridurilor fine de la nivelul buzei superioare si colturilor gurii. Pentru aceste interventii se utilizeaza  Teosyal (acid hialuronic).

Un alt element important in rejuvenarea faciala   3D nechirurgicala este marirea de volum a obrajilor si buzelor utilizind Teosyal Ultimate sau Ultra Deep. Prin augmentarea volumetrica  a obrajilor si buzelor   aspectul facial va capata un aspect proaspat,tineresc iar asocierea cu injectarea de toxina botulinica va rejuvena total aspectul fetei. Nu in ultimul rand se poate apela la liftingul facial nechirurgical cu fire Silhouette Soft.

Toate detaliile legate de efectuarea acestor proceduri se vor discuta in timpul evaluarii pacientei.Consultatia este primul pas care trebuie parcurs inaintea oricarei interventii estetice, fie ea chirurgicala sau nu.

Programarile pentru consultatii se fac telefonic la secretariatul Clinicii ZONE MEDICAL ESTET

www.clinicaestet.ro

www.estetica-faciala.ro

Tel:    0213340080  , 0761640626