Biorevitalizarea faciala

Biorevitalizarea faciala este un concept modern care consta in introducerea pe cale intradermica a unor substante biologice capabile sa induca o biorevitalizare a dermului pentru contracararea si reducerea efectelor imbatrinirii si fotoimbatrinirii cutanate( ART-Terapie).

Afla mai mult


Epilare laser faciala

Laserul utilizat in epilarea parului,distruge radacina firului de par,prin emiterea unei unde de lumina in radacina, dupa ce aceasta unda de  lumina a fost absorbita de celulele din jurul firului de par.

Afla mai mult


Lifting facial nechirurgical

Iti doresti un ten cu un aspect mereu tanar si proaspat? Ai incercat diferite creme anti-imbatranire care nu au dat rezultate? Foarte popular printre divele de la Hollywood, procesul de reintinerire faciala iti poate asigura o “intinerire periodica”.

Afla mai mult


Marirea buzelor

Marirea buzelor este o procedura spectaculoasa ca rezultat si are un caracter definitiv sau temporar(6-18 luni)in functie de substanta utilizata .

Afla mai mult


Tratementul ridurilor (acid hialuronic)

Corectia ( stergerea ) ridurilor se realizeaza prin tehnici estetice nechirurgicale de injectare a unor substante lent resorbabile pe baza de acid hialuronicsimplu sau cross-linkat . Cele mai eficiente la ora actuala sunt considerate produsele elvetiene de ultima generatieTEOSYAL.

Afla mai mult


Peeling chimic facial

Peelingul este un tratament complex, mai exact o exfoliere controlata la nivelul pielii, care prin descuamarea si regenerarea tegumentului din straturile profunde asigura un aspect facial intinerit, cu o alta textura, o atenuare intr-un anumit grad a tuturor imperfectiunilor fetei.

Afla mai mult


[/vc_column_text][/vc_column]

Untitled-1

Zone Medical ESTET

Bine ati venit la Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti. Suntem un centru medical specializat in chirurgie plastica-estetica, medicina estetica si otorinolaringologie ( ORL) situat intr-un cartier linistit de vile din partea de sud a capitalei.
Prin personalul supracalificat si dotarea de exceptie abordam prin metode complexe chirurgia si medicina estetica a fetei si corpului uman dar si consultatii si tratamente de specialitate in domeniul otorinolaringologiei( ORL). Prin metode moderne de diagnosticare( videoendoscopie ORL, audiometrie ,etc) asiguram o diagnosticare precisa si un tratament adecvat afectiunilor din sfera ORL.
Prin aplicarea celor mai moderne metode de tratament chirurgical si nechirurgical in domeniul chirurgiei plastice si estetice, clinica noastra este un centru de referinta si excelenta in acest domeniu.

Afla mai mult

[/vc_row]