15 iul. 2015

Marirea Buzelor – Marire Naturala si estetica, marire buze, marirea buzelor, acid hialuronic, chirurgie estetica Bucuresti.

untitledBuzele senzuale sunt secretul seductiei.Indiferent ce varianta de ruj este folosita conformatia buzei este cea remarcata de la prima vedere.

Aplicarea rujului la nivelul unor buze nereliefate, slab conturate, subtiri, fara volum nu face decit sa scoata in evidenta acest defect estetic.

Venind in intimpinarea dorintelor a milioane de femei care doresc o marire cit mai naturala, senzuala si estetica a buzelor a fost creat noul produs Teosyal Kiss . Acesta este un produs pe baza de acid hialuronic puternic cross-linkat ceea ce ii asigura un effect mai lung in timp.Persistenta produsului este estimata intre 9-12 luni.

TEOSYAL® Kiss unul dintre cele mai noi si mai bune produse injectabile lent resorbabile folosite in Europa pentru marirea buzelor si corectia ridurilor faciale. Rezultatele obtinute folosind acest produs au fost excelente , o marire de volum a buzelor naturala, cu un contur frumos reliefat la care aplicarea unui ruj va da un alt aspect fetei dumneavoastra facindu-va remarcata.

marire buzeTEOSYAL® Kiss este un produs lent resorbabil pe baza de acid hialuronic cross-linkat , avind o viscozitate marita ceea ce ii asigura o persistenta sporita in tesuturi si un rezultat mai indelungat.(9-12 luni).

Marirea buzelor prin injectare de TEOSYAL® Kiss este nedureroasa(se realizeaza sub anestezie locala) si deci nu necesita internare.Marirea buzelor cuTEOSYAL® Kiss confera un rezultat deosebit,un aspect natural,o marire uniforma si estetica. Produsul este perfect tolerat,nu da reactii alegice iar persistenta indelungata se datoreaza combinatiei dintre acidul hialuronic cross-linkat si acid lactic si hypromeloza.

Recuperarea rapida dupa injectare,aspectul natural si sensual al buzelor marite  fac din aceasta procedura una dintre cele mai solicitate proceduri in intreaga lume.

Dupa marirea buzelor cu acid hialuronic se recomanda:

-aplicarea de gheata local ( 2-3 ore)

-antiinflamatorii( Nurofen , Ketonal ) pentru o perioada de 2-3 zile

-masaj discret al buzelor  3-5 zile

Fiecare femeie are frumusetea ei “unica” dar atunci cind aspectul poate fi imbunatatit nu ezitati a folosi metodele estetice de marire a buzelor la care milioane de femei din intreaga lume apeleaza la ora actuala .

POZE MARIRE BUZE
Inainte Dupa
marire buze marire buze
marirea buzelor
acid hialuronic buze

 

Pentru informatii:

ZONE MEDICAL  ESTET-Clinica de Chirurgie Plastica Si Estetica

www.clinicaestet.ro
www.estetica-faciala.ro
tel: 021.334.00.80.  0761.640.626
mail: 
info@clinicaestet.ro