Epilare Laser Faciala Bucuresti, epilare laser, clinica chirurgie epilare laser faciala bucuresti. Clinica chirurgie plastica Epilase Laser Bucuresti.

Laserul utilizat in epilarea parului,distruge radacina firului de par,prin emiterea unei unde de lumina in radacina, dupa ce aceasta unda de  lumina a fost absorbita de celulele din jurul firului de par.
Principiul epilarii laser este acela ca energia luminoasa emisa de acesta,este absorbita selectiv de melanina aflata in foliculii de par,unde se transforma in energie termica,distrugand radacina.

slide2-300x125Avantajele epilarii laser

• O metoda mult mai rapida si mai simpla de a indeparta parul decat orice alta metoda existenta;
• Aproape fara durere si mai rapida in comparatie cu alte tratamente;
• Trateaza arii intinse de par;
• Numar redus de sedinte de tratament(4-6 sedinte);
• Asigura un tratament precis si fiabil;
• Epilare permanenta si reducerea parului;
• Poti simti finetea pielii ca rezultat al inchiderii porilor dupa tratament.

 Principiul epilarii laser

Epilarea laser functioneaza  prin emiterea unei raze laser catre foliculii firului de par,indeajuns de puternica  pentru a distruge radacina firului de par.Acest proces se numeste fototermoliza,este un proces selectiv,actionand numai asupra parului,nu si asupra pielii.

Ce zone pot fi tratate?

Cele mai cunoscute zone sunt fata,subbratul,picioarele,pieptul si spatele.Aproape orice regiune a corpului poate fi tratata prin aceasta metoda.

Cate tratamente sunt necesare?

Este nevoie de o serie de tratamente pentru un rezultat de durata.Rezultatele sunt diferite,in functie de piele si regiunea in care se face epilarea,ca si de culoarea firului de par.Parul inchis la culoare raspunde mai bine la tratament dar este nevoie de cel putin cinci sedinte de tratament pentru un rezultat maxim.

Care sunt urmarile tratamentului?

Nu sunt cunoscute urmari ale tratamentului dar va recomandam sa evitati expunerea prelungita la soare.
Dar efectele secundare?

Inrosirea locala a pielii,asemanatoare unei arsuri solare,poate apare la unii pacienti.Aceasta dispare dupa 3-4 zile.

Poate fi folosit pe pielea sensibila?

Laserul actioneaza doar asupra parului negru,deci nu afecteaza pielea sensibila.

Atentionari inainte de tratament.

1. Daca sunteti bronzati,va recomandam sa asteptati pana cand pielea revine la normal,la culoarea originala,deoarece epilatorul foloseste laserul care actioneaza doar asupra parului negru.
2. Daca suferiti de afectiuni ca herpes,celulita trebuie sa va tratati inainte de a va epila.
3. Persoanele care sunt in tratament cu isotretinoina ,nu pot face epilare laser pana la terminarea tratamentului medicamentos.
4. Zonele sensibile din jurul mameloanelor,genitale sau anale nu pot fi tratate cu tratamentul laser.
5. Cei mai buni candidati pentru epilarea laser sunt persoanele cu pielea alba si parul negru.

epila1 epila2
epila3 epila4
epila9 epila8
epila5  
epila7 epila6

Pentru informatii si programari contactati:

ZONE MEDICAL ESTET-Clinica de Chirurgie Plastica , Estetica SI ORL

tel:021.334.00.80

www.clinicaestet.ro

mail:info@clinicaestet.ro

Untitled-1

Zone Medical ESTET

Bine ati venit la Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti. Suntem un centru medical specializat in chirurgie plastica-estetica, medicina estetica si otorinolaringologie ( ORL) situat intr-un cartier linistit de vile din partea de sud a capitalei.
Prin personalul supracalificat si dotarea de exceptie abordam prin metode complexe chirurgia si medicina estetica a fetei si corpului uman dar si consultatii si tratamente de specialitate in domeniul otorinolaringologiei( ORL). Prin metode moderne de diagnosticare( videoendoscopie ORL, audiometrie ,etc) asiguram o diagnosticare precisa si un tratament adecvat afectiunilor din sfera ORL.
Prin aplicarea celor mai moderne metode de tratament chirurgical si nechirurgical in domeniul chirurgiei plastice si estetice, clinica noastra este un centru de referinta si excelenta in acest domeniu.

Afla mai mult