Este medic specialist otorinolaringologie (ORL), coordonator al Clinicii Zone Medical ESTET, absolventa a Facultatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti anul 1998.

S-a format ca medic specialist in Institutul de fonoaudiologie si chirurgie functionala ORL Profesor Dr. Dorin Hociota din Bucuresti.

Este membra a Societatii Romane de ORL si Chirurgie Cervicofaciala si a Societatii Romane de Rinologie

A participat la numeroase cursuri, workshop-uri, conferinte si congrese in domeniu, nationale si internationale din care se remarca: endoscopia rinosinusala(2002), endoscopie flexibila ORL(2004), chirurgie endoscopica rinosinusala(2008, 2010), etc.

Are competenta in chirurgie endoscopica ORL, laser in ORL, audiologie .

Compartimentul de Otorinolaringologie (ORL) este prevazut cu unit ORL de ultima generatie , audiometru si impedancemetru , videoendoscop MEDVISION si instrumentar performant.

Tratamentele ORL se fac dupa o consultatie medicala prealabila iar programul flexibil asigura un acces facil al pacientilor la acest tip de servicii. Diagnosticul afectiunilor ORL se fac prin examinare videoendoscopica cu posibilitatea stocarii imaginilor si vizualizarea acestora de catre pacient.

Consultatiile ORL se fac intr-un mediu cald,placut, cu efectuarea tuturor investigatiilor de specialitate. Daca precizarea diagnosticului implica si efectuarea unor investigatii suplimentare se precizeaza unde si cind pot fi efectuate.

Programarea tratamentelor se face tinind cont desigur si de programul fiecarui pacient in parte in asa fel incit desfasurarea acestora sa nu impiedice activitatea zilnica a pacientilor.

Doleantele pacientilor sint ascultate si in masura posibilului respectate.

PRETURILE SERVICIILOR ORL

Consultatie 150 Ron
Control 70 ron
Audiograma tonala liminala 40 ron
Examen endoscopic laringian     100 ron
Examen endoscopic rinofaringian 100 ron
Examen endoscopic   rinofaringolaringian 150 ron
Examen endoscopic otic 100 ron
Mese anemizante nazale 30 ron
Mesa auriculara 20 ron
Extractie corp strain 50 ron
Anestezie locala 20 ron
Aerosoli 20 ron
Aspiratie auriculara 30 ron
Toaleta fose nazale 15 ron
Spalatura auriculara 35 ron
Cauterizare pata vasculara 35 ron
Tamponament nazal anterior 35 ron
Tamponament nazal posterior 50 ron
Punctie sinus maxilar 55 ron
Sectionare sinechie septoturbinala 30 ron
Instilatie laringiana 40 ron
Recoltare biopsie 50 ron
Infiltratie turbinala 30 ron
Incizie\ drenaj colectie 50 ron
Ablatie papilom bucofaringian 40 ron
Toaleta\pansament 35 ron
Insuflatie tubara 15 ron

Pentru programari consultatie ORL:   tel: 021.334.00.80 / 0761640626

Untitled-1

Zone Medical ESTET

Bine ati venit la Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti. Suntem un centru medical specializat in chirurgie plastica-estetica, medicina estetica si otorinolaringologie ( ORL) situat intr-un cartier linistit de vile din partea de sud a capitalei.
Prin personalul supracalificat si dotarea de exceptie abordam prin metode complexe chirurgia si medicina estetica a fetei si corpului uman dar si consultatii si tratamente de specialitate in domeniul otorinolaringologiei( ORL). Prin metode moderne de diagnosticare( videoendoscopie ORL, audiometrie ,etc) asiguram o diagnosticare precisa si un tratament adecvat afectiunilor din sfera ORL.
Prin aplicarea celor mai moderne metode de tratament chirurgical si nechirurgical in domeniul chirurgiei plastice si estetice, clinica noastra este un centru de referinta si excelenta in acest domeniu.

Afla mai mult