15 iul. 2015

Ridicarea sanilor (mastopexia sau lifting mamar) – remodelarea chirurgicala a sanilor lasati. Ridicarea sanilor, remodelarea chirurgicala a sanilor lasati, ridicare sani , mastopexie , lifting mamar, chirurgie estetica sani.

mastopexie   In timp sanii multor femei isi modifica forma si volumul dintre factorii incriminati in afara de cel cronologic putind fi enumerati :pierderea in greutate, factori hormonali, sarcina, alaptarea.

Persoanele care nu sunt multumite de forma sanilor pot opta pentru o interventie de ridicare a sanilor, cu rezultate foarte bune in redarea fermitatii si a unui contur mult mai tinar al sanului.

Interventia chirurgicala de ridicare si remodelare a sanilor ce nu necesita reducerea dimensiunii sanilor se numeste mastopexie.

Mastopexia (ridicarea sanilor) este interventia chirurgicala care urmareste ridicarea sanilorcazuti , rezolvarea asimetriilor si obtinerea unor sani frumosi, cat mai apropiati de forma naturala.

Daca pacienta doreste, concomitent si o marire a sanilor se poate practica de asemenea si mamoplastia de augmentare cu implante mamare.

logo6Primul pas in rezolvarea problemei d-vstra este sa va programati pentru o consultatie la chirurgul plastician , singurul in masura sa puna o indicatie chirurgicala corecta in cazul d-vstra.Inaintea unei interventii de ridicare a sanilor sunt necesare un set de analize obligatorii la care se adauga si o ecografie mamara sau o mamografie care arata stare de sanatate a sanului d-vstra.Interventia chirurgicala decurge sub anestezie generala sau locala in ptozele foarte mici.Spitalizarea este de 1 zi, pansamentul utilizat va fixa sanii in noua pozitie. Firele se extrag la 12-14 zile, iar purtarea bustierei este obligatorie timp de 2 luni de la operatie.Prin mastopexie se indeparteaza tesutul tegumentar in exces se ridica areola mamara in pozitie normala, se reasambleaza sanul rezultatul fiind un san mai mic, mai frumos si mai ferm. In urma interventiei vor rezulta niste cicatrici ( o cicatrice in jurul areolei mamare, o a2a cicatrice verticala de la nivelul areolei la santul inframamar si a 3a cicatrice in santul submamar) care se vor sterge dupa 1 an ,un an si jumatate.

Recuperarea dupa interventie este rapida, pacienta putindu-se intoarce la servici dupa citeva zile..

Prin indepartarea excesului de piele , repozitionarea si simetrizarea areolelor sanii isi redefinesc forma devenind mai fermi si mult mai atractivi.

Pentru detalii suplimentare si programari consultatii contactati Clinica ZONE MEDICAL ESTET

TEL: 0213340080 , 0761640626

GALERIE FOTO
Inainte Dupa
costache3-253x190 costache7-253x190
   
costache2-253x190 costache9-253x190
DSC04334-253x190
DSC04369-253x190
DSC04332-253x190 DSC04368-253x190