15 iul. 2019

 

mastopexie   In timp sanii multor femei isi modifica forma si volumul dintre factorii incriminati in afara de cel cronologic putind fi enumerati :pierderea in greutate, factori hormonali, sarcina, alaptarea.

Persoanele care nu sunt multumite de forma sanilor pot opta pentru o interventie de ridicare a sanilor, cu rezultate foarte bune in redarea fermitatii si a unui contur mult mai tinar al sanului.

Interventia chirurgicala de ridicare si remodelare a sanilor ce nu necesita reducerea dimensiunii sanilor se numeste mastopexie.

Daca pacienta doreste, concomitent si o marire a sanilor se poate practica de asemenea si mamoplastia de augmentare cu implanturi mamare. Uneori se poate apela si la micsorarea sanilor. Se poate asocia si cu lipofilling mamar.

logo6Primul pas in rezolvarea problemei d-vstra este sa va programati pentru o consultatie la chirurgul plastician , singurul in masura sa puna o indicatie chirurgicala corecta in cazul d-vstra.Inaintea unei interventii de ridicare a sanilor sunt necesare un set de analize obligatorii la care se adauga si o ecografie mamara sau o mamografie care arata stare de sanatate a sanilor . Firele se extrag la 12-14 zile, iar purtarea bustierei este obligatorie timp de 2 luni.Prin mastopexie se indeparteaza tesutul tegumentar in exces se ridica areola mamara in pozitie normala, se reasambleaza sanul rezultatul fiind un san mai mic, mai frumos si mai ferm. In urma interventiei vor rezulta niste cicatrici ( o cicatrice in jurul areolei mamare, o  cicatrice verticala de la nivelul areolei la santul inframamar si o  cicatrice in santul submamar) care se vor sterge dupa 1 an ,un an si jumatate.

Recuperarea dupa interventie este rapida, pacienta putindu-se intoarce la servici dupa citeva zile..

Prin indepartarea excesului de piele , repozitionarea si simetrizarea areolelor sanii isi redefinesc forma devenind mai fermi si mult mai atractivi. Liftingul mamar poate fi aplicat si in anumite cazuri de ginecomastie.

Pentru detalii suplimentare si programari consultatii contactati Clinica ZONE MEDICAL ESTET

TEL: 0213340080 , 0761640626

Galerie Foto:   https://clinicaestet.ro/lifting-mamar-ridicarea-sanilor-mastopexie/