Prin  lifting sani (mastopexie) se intelege interventia chirurgicala care urmareste ridicarea sanilor cazuti , rezolvarea asimetriilor si obtinerea unor sani frumosi, cat mai apropiati de forma naturala.
Daca pacienta doreste, concomitent si o marire a sanilor se poate practica de asemenea si mamoplastia de augmentare cu implante mamare.
In timpul consultatiei preoperatorii chirurgul plastician discuta cu pacienta etapele interventiei chirurgicale(ridicarea sanilor, mastopexie), pozitionarea cicatricilor postoperatorii si perioada de reabilitare.
lifting mamar

Indicatii preoperatorii (ridicare sani, mastopexie)

• Analize uzuale de laborator
• Radiografie pulmonara
• EKG (Electrocardiograma)
• Mamografie sau ecografie mamara
• Este interzisa administrarea aspirinei, antinevralgicelor, antiinflamatoriilor nesteroidiene, heparinei, trombostopului si a altor medicamente ce influenteaza coagularea sangelui
• Nu mancati si nu beti lichide cu cel putin 6 ore inainte de efectuarea interventiei.
• Efectuarea analizelor de laborator este absolut obligatorie si sunt recomandate de medicul chirurg si de cel anestezist
• Informati chirurgul asupra unor alte afectiuni ( diabet, tuberculoza, sida, infarct, hipertensiune arteriala, afectiuni hematologice si alergii la diverse medicamente
• Intrerupeti tratamentul cu anticonceptionale cu o luna inainte de ridicarea sanilor ( mastopexie) si fumatul cu cel putin 10 zile inainte de interventia chirurgicala.

liftig sani pret lifting sani lifting sani

Interventia chirurgicala decurge sub anestezie generala sau locala in ptozele foarte mici. Operatia (mastopexie) dureaza in medie 2- 3 ore in urma careia va rezulta o cicatrice circulara in jurul areolei, o cicatrice in sant (in anumite situatii). In ptozele de gradul I daca pacienta doreste si o marire a sanilor aceasta se poate efectua prin utilizarea implanturilor mamare, obtinandu-se doar o cicatrice mica de 3-4 cm. in santul submamar. Se poate asocia si cu lipofillingul sanilor.
Spitalizarea este de 1 zi, pansamentul utilizat va fixa sanii in noua pozitie. Firele se extrag la 12-14 zile, iar purtarea bustierei este obligatorie timp de 2 luni de la operatie. Liftingul mamar se poate realiza si in anumite cazuri de ginecomastie stadiul 3.
Complicatiile posibile postoperatorii si evolutia postoperatorie sunt similare mamoplastiei de reductie.

Pentru informatii si contact:

ZONE MEDICAL ESTET – Clinica de Chirurgie Plastica , Estetica 

Lifting Sani

Dr.Eugen Turcu

tel:021.334.00.80 , 0761640626

www.clinicaestet.ro

 

Poze Cazuri Lifting Sani :  https://clinicaestet.ro/lifting-mamar-ridicarea-sanilor-mastopexie/

mail:info@clinicaestet.ro[/vc_column_text][/vc_column]

Untitled-1

Zone Medical ESTET

Bine ati venit la Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti. Suntem un centru medical specializat in chirurgie plastica-estetica, medicina estetica si otorinolaringologie ( ORL) situat intr-un cartier linistit de vile din partea de sud a capitalei.
Prin personalul supracalificat si dotarea de exceptie abordam prin metode complexe chirurgia si medicina estetica a fetei si corpului uman dar si consultatii si tratamente de specialitate in domeniul otorinolaringologiei( ORL). Prin metode moderne de diagnosticare( videoendoscopie ORL, audiometrie ,etc) asiguram o diagnosticare precisa si un tratament adecvat afectiunilor din sfera ORL.
Prin aplicarea celor mai moderne metode de tratament chirurgical si nechirurgical in domeniul chirurgiei plastice si estetice, clinica noastra este un centru de referinta si excelenta in acest domeniu.

Afla mai mult

[/vc_row]