Reductia mamara  ( operatie micsorare sani) se adreseaza femeilor cu sani foarte mari si ptozati care pot determina atat un aspect inestetic major cat si tulburari functionale ( modificari ale posturii corpului, dureri la nivelul coloanei cervicale si toracale, iritatii si micoze la nivelul santurilor submamare ).
operatie micsorare saniLa consultatia initiala chirurgul plastician va prezenta toate aspectele legate de procedura, perioada de recuperare postoperatorie, forma viitoare a sanilor, traseul viitoarelor cicatrici postoperatorii si procedee de atenuare a cicatricilor daca acest lucru va fi necesar. Detalii despre pret operatie micsorare sani si analizele necesare obtineti la consultatie.

Micsorare sani – Indicatii preoperatorii

• Analize uzuale de laborator
• Radiografie pulmonara
• EKG (Electrocardiograma)
• Mamografie
• Este interzisa administrarea aspirinei, antinevralgicelor, antiinflamatoriilor nesteroidiene, heparinei, trombostopului si a altor medicamente ce influenteaza coagularea sangelui
• Nu mancati si nu beti lichide cu cel putin 6 ore inainte de efectuarea interventiei.
• Efectuarea analizelor de laborator este absolut obligatorie si sunt recomandate de medicul chirurg si de cel anestezist
• Informati chirurgul plastician asupra unor alte afectiuni ( diabet, tuberculoza, sida, infarct, hipertensiune arteriala, afectiuni hematologice si alergii la diverse medicamente
• Intrerupeti tratamentul cu anticonceptionale si fumatul cu cel putin 10 reductie mamarazile inainte de interventia chirurgicala.
Interventia chirurgicala de micsorare a sanilor se face sub anestezie generala cu intubatie si dureaza intre 2-5 ore in medie 2-3 ore.

Noua forma a sanilor dupa reductie mamara ( operatie micsorare sani) va fi determinata prin masuratori foarte precise conform unei tehnici standardizate despre care se furnizeaza informatii in timpul consultatiei preoperatorii.
Postoperator va rezulta o cicatrice circulara in jurul areolei (foarte putin vizibila), o cicatrice verticala pana in santul submamar si o cicatrice in sant. Odata cu interventia de reductie mamamra se face si un lifting mamar. Uneori se poate apela si la implanturi mamare. Uneori reductia mamara se utilizeaza si in ginecomastie ca varianta de tratament.

operatie micsorare saniOperatie micsorare sani – Complicatii 

• Complicatiile specifice anesteziei generale
• Hematoame, infectii
• Cicatrici cheloide ( care nu depind de tehnica chirurgicala ci de capacitatea de vindecare a organismului
• Pierderea permanenta a posibilitatii de alaptare ( 25-30% din cazuri )
Spitalizarea este de 1-2 zile postoperator, pacienta va purta un bandaj special pentru a fixa sanii, in acest fel diminuandu-se durerea postoperatorie din primele zile.

Firele se extrag la 12-14 zile de la interventie, iar apoi este absolut necesar purtarea unei bustiere timp de 2 luni postoperator.
Reintegrarea pacientei la locul de munca se poate face la 7 zile de la interventie. Reductia mamara se poate asocia si cu augmentarea mamara sau liftingul mamar.

Cicatricile postoperatorii sunt mai rosii in primele 6 luni, iar dupa 9-12 luni incep sa se deschida la culoare astfel incat dupa aproximativ 18 luni-2 ani aceste cicatrici sunt foarte putin vizibile.

Pentru informatii si contact:

ZONE MEDICAL ESTET-Clinica de Chirurgie Plastica si Estetica

Dr.Eugen Turcu , medic primar chirurgie plastica-estetica

Doctor in Medicina

Operatie Micsorare Sani – Micsorare Sani Pret

tel:021.334.00.80 , 0761640626

www.clinicaestet.ro

 

Poze Cazuri Reductie Mamara:  

https://clinicaestet.ro/micsorarea-sanilor-reductie-mamara/

 

 

[/vc_column_text][/vc_column]

Untitled-1

Zone Medical ESTET

Bine ati venit la Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti. Suntem un centru medical specializat in chirurgie plastica-estetica, medicina estetica si otorinolaringologie ( ORL) situat intr-un cartier linistit de vile din partea de sud a capitalei.
Prin personalul supracalificat si dotarea de exceptie abordam prin metode complexe chirurgia si medicina estetica a fetei si corpului uman dar si consultatii si tratamente de specialitate in domeniul otorinolaringologiei( ORL). Prin metode moderne de diagnosticare( videoendoscopie ORL, audiometrie ,etc) asiguram o diagnosticare precisa si un tratament adecvat afectiunilor din sfera ORL.
Prin aplicarea celor mai moderne metode de tratament chirurgical si nechirurgical in domeniul chirurgiei plastice si estetice, clinica noastra este un centru de referinta si excelenta in acest domeniu.

Afla mai mult

[/vc_row]