Clinica Zone Medical ESTET este o clinica de specialitate : chirurgie plastica – estetica si otorinolaringologie (ORL). Clinica Zone Medical ESTET este o clinica de lux situata in partea de sud a capitalei(intersectia sos.Oltenitei-calea Vitan) intr-un cartier de vile linistit .

Frumusetea este in ochii celui care o priveste dar nu in ultimul rand si un atribut personal.Dorinta de imbunatatire a esteticului este o dorinta fireasca a oricarei persoane. Prin experienta noastra incercam sa imbunatatim aspectul estetic punind accentual pe calitatea actului medical, seriozitatea si confidentialitatea profesionala si nu in ultimul rand siguranta pacientului. In clinica noastra abordam chirurgia estetica si medicina estetica a fetei prin : lifting facial chirurgical si nechirurgical , rinoplastie , blefaroplastie , lipofilling facial, peeling chimic, otoplastie , tratamentul ridurilor cu acid hialuronic si toxina botulinica ( Botox ), lifting de sprancene , mezoterapie faciala si marirea buzelor cu acid hialuronic si grasime .

Un alt domeniu al activitatii noastre este chirurgia estetica a sanilor ce implica marirea sanilor ( augmentarea mamara ) cu implanturi mamare siliconice , remodelare prin ridicarea sanilor ( mastopexie ) sau micsorarea sanilor ( reductie mamara ) si nu in ultimul rand corectia mameloanelor si asimetriilor mamare .
Abordam de asemenea chirurgia estetica corporala prin liposuctie ( lipoaspiratie), lipofilling , abdominoplastie , marirea feselor si tratamentul celulitei localizate prin mezoterapie corporala.La toate acestea se adauga si chirurgia estetica a labiilor mici ( labioplastie ) , refacerea virginitatii ( himenoplastie ) dar si alte metode de tratament individualizate in functie de specificul fiecarei paciente. In clinica abordam si toate interventiile specifice chirurgiei plastice si reconstructive ( cicatrici , malformatii , chirurgia mainii, sechele cicatriceale dupa arsuri , tumori cutanate si de parti moi , chirurgia reconstructiva a sanilor dupa neoplasme mamare operate).

Departamentul ORL al clinicii Zone Medical Estet este coordonat de Dr. Mirela Turcu , medic specialist otorinolaringologie, membra a societatii nationale de ORL si a societatii nationale de rinologie.

Clinica ORL este dotata cu o unitate ORL de ultima generatie, audiometrie si impedancemetrie , videofibroscop MEDVISION si instrumentar performant. Tratamentele ORL se fac dupa o consultatie medicala prealabila iar programul flexibil asigura un acces facil al pacientilor la acest tip de servicii.Diagnosticul afectiunilor ORL se fac prin examinare videoendoscopica cu posibilitatea stocarii imaginilor si vizualizarea acestora de catre pacient.

Metodele moderne de diagnostic utilizate ( videoendoscopie, audiometrie ) permit un tratament adecvat al afectiunilor urechii ( otita acuta si otita cronica ) , afectiunilor rinosinusale( rinita acuta si cronica , sinuzita acuta , sinuzita cronica ), afectiunilor faringolaringiene ( faringita acuta si cronica, laringita ) .

Deasemenea la cerere se pot asigura servicii de taximetrie in interiorul orasului Bucuresti sau preluarea pacientilor de la Aeroport(rezervare prealabila cu 2-3 zile inainte).

Consultatiile de chirurgie estetica si consultatiile orl se programeaza telefonic la secretariatul clinicii.
Programul de consultatii este deosebit de flexibil venind astfel in intimpinarea doleantelor tuturor pacientilor care apeleaza la serviciile clinicii Zone Medical ESTET .

Profesionalismul,seriozitatea si confidentialitatea tratamentelor reprezinta atuurile clinicii noastre.Clinica Zone Medical ESTET ,prin intermediul specialistilor in chirurgie plastica-estetica si ORL asigura tratamente bazate pe tehnologii moderne a caror eficienta a fost probata de-a lungul timpului in Europa si USA. Toate materialele folosite in clinica ( chirurgie estetica si ORL ) sint certificate CE si au avizul ministerului sanatatii din Romania.

Clinica Zone Medical Estet ofera consultatii si tratamente in urmatoarele domenii:
chirurgie plastica si estetica
otorinolaringologie(O.R.L.)
estetica medicala nechirurgicala faciala si corporala.(medicina estetica)

Activitatea clinicii Zone Medical ESTET este coordonata de Dr.Eugen Turcu, medic primar chirurgie plastica-microchirugie reconstructiva ,Doctor in Stiinte Medicale cu o experienta de peste 22 ani in chirurgia plastica .Dr Eugen.Turcu este proprietarul si managerul general al clinicii.

Clinica,este structurata pe trei nivele(parter si doua etaje),pe o suprafata de 500 metri patrati si are facilitati medicale multiple,circuite si dotari conform normativelor CE.

Personalul clinicii este format din:
medici (primar si specialist) chirurgie plastica-microchirurgie reconstructiva
medic specialist ORL
medic primar anestezie
asistenta medicala sefa
asistente medicale terapie intensiva
asistenta receptionera
infirmiere si personal auxiliar

Clinica are in componenta:
sali de asteptare si birou de receptie,
spatiu relaxare
bloc operator(sala de interventii chirurgicale,salon ATI postoperator dotate cu circuit gaze medicale Silbermann ,grupuri sanitare,vestiare , serviciu de presterilizare si sterilizare) .
doua sali de tratamente si interventii chirurgicale (ambulator) situate la nivelurile 2 si 3 ale cladirii.
3 cabinete de consultatii(chirurgie plastica-estetica si ORL)
cabinet audiometrie
5 grupuri sanitare
2 saloane pacienti
oficii,vestiare,camere tehnice.

Cabinetele de consultatii,spatioase si elegante, mobilate modern , creeaza o atmosfera placuta si relaxata.Prioritatea noastra o reprezinta confortul si siguranta pacientului de aceea punem accentul pe calitate si nu pe cantitate.
Saloanele pacientilor sint dotate cu mobilier modern, sistem integrat audio,Tv-plasma, telefon, acces la internet si sint prevazute cu grupuri sanitare proprii.Accesul pacientelor se face la oficii complet utilate cu mobilier modern,cuptor cu microunde,aragaz,frigider ,filtru cafea iar la cerere se poate asigura serviciu de catering. Blocul operator are in compozitie sala de interventii chirurgicale dotata cu aparatura moderna si performanta,circuit propriu de gaze medicale Silbermann ,lampa profesionala de operatii Starled iar serviciul de presterilizare si sterilizare este conectat direct cu blocul operator.

Cabinetele de consultatii,spatioase si elegante, mobilate modern , creeaza o atmosfera placuta si relaxata.Prioritatea noastra o reprezinta confortul si siguranta pacientului de aceea punem accentul pe calitate si nu pe cantitate.
Saloanele pacientilor sint dotate cu mobilier modern, sistem integrat audio,Tv-plasma, telefon, acces la internet si sint prevazute cu grupuri sanitare proprii.Accesul pacientelor se face la oficii complet utilate cu mobilier modern,cuptor cu microunde,aragaz,frigider, filtru cafea iar la cerere se poate asigura serviciu de catering.

Deasemenea la cerere se pot asigura servicii de taximetrie in interiorul orasului Bucuresti sau preluarea pacientilor de la Aeroport(rezervare prealabila cu 2-3 zile inainte).
Compartimentul de Otorinolaringologie (ORL) este prevazut cu unit ORL de ultima generatie, audiometrie si impedancemetrie,videofibroscop MEDVISION si instrumentar performant. Tratamentele ORL se fac dupa o consultatie medicala prealabila iar programul flexibil asigura un acces facil al pacientilor la acest tip de servicii.Diagnosticul afectiunilor ORL se fac prin examinare videoendoscopica cu posibilitatea stocarii imaginilor si vizualizarea acestora de catre pacient.
Consultatiile de chirurgie plastica – estetica si evaluarile pentru tratamentele estetice nechirurgicale se fac de asemenea cu programare telefonica la biroul de receptie al clinicii.
Programul de consultatii este deosebit de flexibil venind astfel in intimpinarea doleantelor tuturor pacientilor care apeleaza la serviciile clinicii Zone Medical ESTET .

Pentru PROGRAMARI contactati secretariatul Clinicii Zone Medical ESTET :
Tel: 021.334.00.80, 0761.640.626
Email: info@clinicaestet.ro
www.clinicaestet.ro
chirurgie-estet.ro