08 oct. 2023

Aspectul ridat al fetei, imbatranit si cu o degradare estetica vizibila poate fi imbunatatit semnificativ prin mezoterapie cu Cytocare S Line de la Revitacare sau cu Cellbooster Glow de la TEOXANE. Acest produs utilizat pentru mezoterapie faciala este foarte bine tolerat si cu rezultate remarcabile.

cytocareCytocare este un produs complex care contine acid hialuronic necrosslinkat si un complex de vitamine si aminoacizi care contribuie la refacerea structurii colagenice si de elastina de la nivelul structurilor tegumentare afectate de procesele de aging. Cytocare S Line este un implant resorbabil care se injecteaza in dermul superficial si mediu, recomandat pentru preventia si tratamentul ridurilor finesi totodata pentru hidratarea pielii de la nivelul fetei, gatului si fetei dorsale a mainilor. Se recomanda in special pentru rejuvenarea zonelor sensibile din jurul ochilor si gurii.

Contraindicatii ale mezoterapiei cu Cytocare: sensibilitate la acid hialuronic si saruri cuaternare de amoniu , infectii localizate la nivelul zonelor de injectare, boli de colagen, tratamente locale cu produse injectabile lent resorbabile sau definitive.

Mezoterapia faciala cu Cytocare S Line necesita 1-3 sedinte separate la 3 saptamini interval in functie de gradul de afectare a pielii. Ulterior se recomanda o sedinta de intretinere la 6 luni interval. Se recomanda evitarea expunerii la soare cu 2 zile inainte si cel putin 14 zile postinjectare. Nu se indica tratamentul cu aspirina si anticoagulante cu cel putin 14 zile inainte, solar si sauna cel putin 7 zile postratament.

Mezoterapia faciala cu Cytocare S Line se poate asocia cu alte proceduri estetice chirurgicale si nechirurgicale:

blefaroplastie

-lifting facial cu fire resorbabile

peeling chimic

cytocare-3-marirea pometilor cu TEOSYAL ULTIMATE

lifting de sprancene cu fire Silhouette Soft

tratamentul ridurilor profunde cu acid hialuronic (TEOSYAL)

-injectii acid hialuronic buze

-tratament cu toxina botulinica – botox

-mezoterapie faciala cu VISCODERM si REDENSITY 1

lifting facial chirurgical

lifting facial nechirurgical

Pentru a face o evaluare completa si a aprecia oportunitatea tratamentului cu CYTOCARE S LINE  este necesara o consultatie.

Programari la Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti

Dr.Eugen Turcu, medic primar chirurgie plastica-estetica, Doctor in Medicina

Tel : 0213340080; 0761640626

www.clinicaestet.ro

www.estetica-faciala.ro

www.orl-bucuresti.ro