15 iul. 2015

Peeling-ul chimic in tratamentul cicatricilor dupa acnee si ridurilor fine, peeling chimic, cicatrici acne, tratament acnee, clinica chirurgie estetica.

1-253x190Acneea este o afectiune dermatologica cu etiologie multipla si cu implicatii estetice dar si psihice.

Tratamentul este dermatologic si endocrin in faza acuta si estetic in faza de cicatrici postacneiforme.Cicatricile inestetice
dupa acnee,chiar si dupa o perioada lunga de timp de la vindecarea procesului acut pot beneficia de un tratament de
atenuare printr-un peeling chimic.

Peelingul chimic ,prin variantele sale moderne de STRECHPEEL si KOSMOPEEL in asociere cu crema LES FELINS
confera rezultate foarte bune prin atenuarea acestor cicatrici intr-o proportie de cel putin 5o%.

Concomitent cu acest efect peelingul produce o stergere a ridurilor fine de la nivelul fetei,atenueaza petele de culoare(discromii,hipercromii) si confera un aspect de “bronz de Picture6_resizemunte”tegumentului facial. Reprezinta o tehnica nechirurgicala folosita pentru imbunatatireaaspectului pielii, conferindu-i acesteia un aspect de prospetime .Procedeul consta in aplicarea  de acid tricloracetic la nivelul pielii urmata de aplicarea de Strechpeel sau KOSMOPEEL in functie de indicatie urmind apoi  ca pacienta sa foloseasca  crema LES FELINS in intervalul dintre sedintele de peeling.Se recomanda 2-4 sedinte de peeling intr-un interval de pina la 6 luni.

Cum se realizeaza un peeling chimic? Inainte de tratamentul chirurgical, trebuie eliminate unele medicamente iar pielea trebuie pregatita cu topice locale. Pacienta trebuie avertizata asupra necesitatii curatirii suprafetei pielii cu un sapun antiseptic cu citeva zile inaintea procedurii.Procedura trebuie efectuata intr-un centru chirurgical, ea fiind insa o procedura care nu necesita spitalizare.In timpul tratamentului, pielea este curatata cu un agent care sa inlature
picture5_resizeexcesul de grasime ( sa degreseze tegumentul ), iar ochii si parul suntprotejate cu o calota speciala.Dupa tratament in functie de profunzimea acestuia se produce o reactie similara arsurii solare.

In peelingul chimic superficial apare o roseata,urmata de aparitia unor cruste care se descuameaza in 3-7 zile.Tratamentul de peeling consta in 2-4 sedinte pe o perioada cuprinsa intre 1-6 luni.Procedeul nu necesita anestezie si are rezultatul unui lifting nechirurgical de intindere si intinerire a tegumentelor faciale.Cicatricile postacneiforme de la nivelul fetei sufera o atenuare de cel putin 50 % dupa un peeling chimic.

Pentru informatii si programari consultatii contactati:

ZONE MEDICAL  ESTET- Clinica de Chirurgie Plastica si Estetica
tel:021.334.00.80 ;  0761.640.626
www.estetica-faciala.ro
www.clinicaestet.ro
mail:info@clinicaestet.ro

PREZENTARE CAZ    

picture3_resize

picture4_resize