14 iul. 2015

mamaA deveni mama este cea mai extraordinara experienta din viata unei femei.
Aceasta nu inseamna ca dupa nastere nu poti arata la fel de bine ca inaintea sarcinii.
Modificarile de la nivelul sanilor dupa sarcina sunt evidente :glanda mamara creste in volum pregatindu-se pentru alaptare. Dupa incetarea alaptarii glanda mamara se micsoreaza, dar pielea nu se mai retracta la forma initiala.
Lipsa acestui volum al glandei mamare se poate inlocui intr-un mod estetic prin folosirea implantelor mamare.
Aspectul obtinut este unul natural care reda sanului o forma tinereasca , senzuala.
Ridicarea sanilor (mastopexia)
Exista unele mamici la care in cursul sarcinii glanda mamara creste foarte mult in volum.
Dupa incetarea alaptarii, scaderea extrema a volumului glandei mamare la care se adauga si scaderea in greutate ( cu reducerea marcata a tesutului adipos) impune ridicarea sanilor prin interventia de mastopexie.
Rezultatul interventiei este unul foarte bun redind sanului forma si profilul ideal.
Remodelarea abdomenului dupa sarcina( abdominoplastia sau lipoaspiratia)
Cele mai evidente modificari din timpul sarcinii sunt la nivelul abdomenului.Abdomenul este cel care poarta timp de 9 luni bebelusul. Acesta dupa sarcina poate prezenta vergeturi (datorita rupturii fibrelor elastice ale pielii), depuneri de grasime si un exces de piele.
Aceste depozite localizate de grasime de la nivelul abdomenului pot fi rezolvate cu rezultate extrem de bune prin lipoaspiratie al carei rezultat final va poate reda talia dinaintea sarcinii.
In ceea ce priveste excesul de piele de la nivelul abdomenului acesta poate impune o interventie chirurgicala de abdominoplastie pentru intinderea peretelui abdominal si recistigarea profilului „plat” al abdomenului.
Depunerile de grasime localizate la nivelul coapselor, genunchilor , celulita pot fi rezolvate atit prin lipoaspiratie cit si prin metode nechirurgicale extrem de eficace.
De asemenea tenul care sufera multiple modificari in urma sarcinii poate fi revigorat prin tratamente nechirurgicale individualizate stabilite de chirurgul estetician in urma unei consultatii ( peeling chimic, mezoterapie, mezolift, botox , tratamente cosmetice profesionale).
Modificarile de la nivelul organelor genitale externe pot fi de asemenea rezolvate prin metode chirurgicale ( labioplastia reprezinta interventia chirurgicala de remodelare a labiilor afectate in urma unei nasteri vaginale normale ).
Femeia mama din ziua de azi dispune prin intermediul chirurgiei estetice de un intreg arsenal de optiuni terapeutice care fac ca dupa sarcina sa nu-si intrerupa nici viata profesionala si sa nu-i fie afectata nici viata privata.

Pentru detalii legate de aceste proceduri si programari consultatii contactati-ne la tel : 021. 334.00.80. , 0761.640.626

Clinica ZONE MEDICAL ESTET

www.clinicaestet.ro