Tratamentul cicatricilor Bucuresti, clinica tratament cicatrici, operatie estetica cicatrici. Clinica chirurgie estetica tratamentul cicatricilor Bucuresti.

scar-tissue-213x190Cicatricile sunt rezultatul “repararii” de catre organism a leziunilor determinate de traumatisme sau de diferite afectiuni (precum acneea) sau pot fi postoperatorii.

Exista mai multe tipuri de cicatrici :
– hipertrofice sau cheloide (cauzate de formarea in exces de tesut nou)
– cicatrici subdenivelatedatorate pierderii de tesut.Cicatricile in primele 6 luni pot determina : prurit (mincarime) si sensibilitate locala, simptome ce pot fi mult ameliorate prin folosirea unor crème aplicate local (Contractubex = a se citi articolul despre acest unguent prezentat in “site” la rubrica articole.noutati).
De aceea nici o interventie chirurgicala pentru tratamentul cicatricilor nu poate avea loc mai devreme de 6-9 luni mergind pina la un an.
De asemenea expunerea la soare in perioada metabolica activa a cicatricii (primele 6 luni) poate determina hiperpigmentatia cicatricii cu influente negative asupra operatiei de corectie ulterioare.
Primul pas pentru rezolvarea problemei dumneavoastra este consultatia.
Exista numeroase tehnici chirurgicale sau nechirurgicale de corectie a cicatricilor fiecare aplicindu-se individualizat in functie de tipul cicaticii si de etiologia acesteia incepind cu peelingul chimic ( pentru tratamentul cicatricilor post acnee sau a altor afectiuni) si terminind cu excizia chirurgicala.
Indicatia operatorie va fi stabilita individualizat de catre chirurgul estetician in urma consultatiei.

images-130x190In tratamentul cicatricilor un rol important il are unguentul CONTRACTUBEX .Cicatricile indiferent de natura lor,vechi sau recente pun probleme deosebite daca sint localizate in regiunile expuse vederii.Exista la ora actuala o multitudine de procedee chirurgicale si nechirurgicale care duc prin aplicarea lor la disparitia intr-o masura mai mare sau mai mica a acestora.
O solutie moderna si deosebit de eficace este CONTRACTUBEX –gel.

Poate fi utilizat pe cicatrici recente  produse in urma:ges_narben_contractubex_packshot
-accidentelor
-arsurilor
-acnee
-interventiilor chirurgicale
Este foarte bine tolerat de pacienti dar se recomanda ca utilizarea unguentului sa se faca numai dupa recomandarea chirurgului plastician sau dermatologului.
CONTRACTUBEX este un unguent be baza de extracte vegetale cu efect antiinflamator,diminua edemul si cresterea exagerata a tesutului cicatriceal,penetreaza in straturile profunde ale pielii,creste fluxul sangvin tegumentar.
EFECTUL tratamentului cu CONTRACTUBEX consta in atenuarea semnificativa a cicatricilor ,creste elasticitatea si supletea lor,uniformizarea culorii in concordanta cu pielea din jur.

RECOMANDAREA SPECIALISTULUI:cu cit incepi mai repede cu atit mai bine.

Pentru informatii contactati:
ZONE MEDICAL ESTET-Clinica de Chirurgie Plastica , Estetica si ORL
Tel:021.334.00.80, 0761640626
www.clinicaestet.ro
www.estetica-faciala.ro
Email: info@clinicaestet.ro

GALERIE FOTO
Inainte Dupa
Picture1_resize Picture2_resize
picture3_resize picture4_resize

Untitled-1

Zone Medical ESTET

Bine ati venit la Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti. Suntem un centru medical specializat in chirurgie plastica-estetica, medicina estetica si otorinolaringologie ( ORL) situat intr-un cartier linistit de vile din partea de sud a capitalei.
Prin personalul supracalificat si dotarea de exceptie abordam prin metode complexe chirurgia si medicina estetica a fetei si corpului uman dar si consultatii si tratamente de specialitate in domeniul otorinolaringologiei( ORL). Prin metode moderne de diagnosticare( videoendoscopie ORL, audiometrie ,etc) asiguram o diagnosticare precisa si un tratament adecvat afectiunilor din sfera ORL.
Prin aplicarea celor mai moderne metode de tratament chirurgical si nechirurgical in domeniul chirurgiei plastice si estetice, clinica noastra este un centru de referinta si excelenta in acest domeniu.

Afla mai mult