14 iul. 2015

Blefaroplastia (corectia pleoapelor) – rezultat spectaculos si imediat in rejuvenarea  faciala, 

blefaroplastieDespre ochi, se spune ca sunt “Oglinda sufletului” si ca privirea este cea care, invariabil, atrage atentia ca un magnet. Pleoapele cazute dau un aspect imbatrinit fetei impiedicind totodata si privirea.Deformarea pleoapelor poate apare datorita unui regim de viata inadecvat, stress, fumat, pierderii elasticitatii pielii odata cu trecerea timpului sau se poate datora unui factor ereditar.

Daca in cazul pleoapei inferioare apar ridurile si “pungile” de sub ochi, in cazul pleoapei superioare pliul cutanat nou format poate atarna peste ochi obstruand chiar vederea.

In acest fel, ochii par sa se micsoreze acoperiti fiind partial de o pleoapa excesiv de voluminoasa.In aceste cazuri chirurgia estetica prin procedurile sale (blefaroplastie) este singura care poate reda prospetimea privirii.

Blefaroplastia rezolva toate aceste probleme inlaturand acei saculeti inestetici de grasime de sub ochi precum si excesul de piele care dau acel aspect de cearcane si oboseala fetei.Blefaroplastia se adaptează fiecărui caz, in funcţie de particularităţile prezentate.Nu exista o vârsta ideala pentru efectuarea corectiei pleoapelor,exista insa o vârsta realista,la care se pot obţine beneficii reale.

Beneficiul blefaroplastiei va fi cu atât mai spectaculos,cu cat intervenţia va fi făcuta mai târziu,cum tot la fel este justificata dorinţa de a fi operat,înainte de instalarea unor deteriorări foarte vizibile.

Înaintea blefaroplastiei este necesar un bilanţ preoperator,ce consta in analize de sânge si alte investigaţii necesare desfasurarii in bune condiţii,a actului chirurgical. In cadrul consultaţiei,pacientul va fi informat si despre eventualele neplăceri trecătoare sau definitive,a complicaţiilor ce pot apărea cat si a tratamentului necesar remedierii lor.

Blefaroplastia

Este o procedura chirurgicala care se realizeaza in ambulator cu anestezie locala.Inciziile nu sunt vizibile fiind ascunse in pliurile normale ale pielii.Sutura se realizeaza cu un fir foarte fin , intradermic care este extras dupa 7 zile.operatia dureaza intre 1-2 ore. Ochii se vindeca rapid, timpul de recuperare fiind foarte scurt(7 zile). Rezultatele blefaroplastiei sunt stabile pe o perioada îndelungata de timp.In cazul unui proces mai complex de reintinerire faciala blefaroplastia poate fi asociata unui lifting facial sau unor procedee nechirurgicale reprezentate de injectari ale unor substante resorbabile sau neresorbabile (teosyal, matrigel, matridex, regenyal bioexpander, regenyal idea), acid hialuronic buze peeling chimic,  lifting de sprancene , toxina botulinica avand drept rezultat imbunatatirea aspectului facial.

Corectia pleoapelor este o interventie spectaculoasa , cu rezultat imediat in procesul de rejuvenare faciala.

Pentru informatii suplimentare contactati:

CLINICA ZONE MEDICAL ESTET

www.clinicaestet.ro

TEL: 021.334 00 80 ,  0761640626

e-mail:info@clinicaestet.ro

www.clinicaestet.ro

www.estetica-faciala.ro

www.orl-bucuresti.ro