Tratamentul Transpiratiei (Hiperhidroza) Bucuresti, tratament transpiratie, toxina botulinica, clinica chirurgie Hiperhidroza. Medicina Estetica Bucuresti.

sigla2-300x55Toxina botulinica este  folosita cel mai frecvent  in tratamentul ridurilor, dar are de asemenea utilitate  in tratamentul hiperhidrozei axilare , palmara si plantara.Toxina botulinica injectata in zonele cu probleme blocheaza reversibil glandele sudoripare, astfel incat  scade cantitatea de transpiratie produsa. Tratamentul nu necesita anestezie sau  timp de recuperare . Efectul se instaleaza in cateva zile de la tratament si se mentine 4-8 luni in functia de zona, doza injectata si caracteristicile individuale.

Toxina botulinică este o proteină  purificată care blochează temporar secreţia unor substanţe chimice la nivelul sistemului nervos responsabile de secretia glandelor sudoripare.Prin injectarea toxinei botulinice la nivelul zonelor cu transpiratie excesiva se produce scaderea secretiei glandelor sudoripare si eliminarea temporara a efectelor neplacute.

Toxina botulinică a fost aprobată in prezent si pentru tratamentul hiperhidrozei( transpiratiei excessive) de la nivel axilelor.Administrarea toxinei botulinice se face doar  de către un chirurg plastician sau medic dermatolog care  are experienţă cu o astfel de procedură. Injectarea se face în clinica, dureaza maxim 30 minute de minute şi nu necesită repaus fizic sau professional ulterior.În timpul procedurii, cu ajutorul unui ac fin se injectează intradermic cantităţi mici de toxină botulinică, la nivelul glandelor sudoripare care determină transpiraţia excesivă.

Medicul aproximează numărul de injectări în funcție de zona care trebuie să fie tratată.  Toxina botulinică nu vindecă definitiv hipersudoratia, vor fi necesare injectări ulterioare, repetate la interval de 6-9 luni .Contraindicatiile  injectarii cu toxina botulinica sunt.

  • alergie la albumina
  • infecţii la nivelul pielii unde se face injectarea
    sarcina şi alaptare
  • tratament cu aspirina sau alte medicamente antiinflamatoare nesteroidiene,
  • tratament cu antibiotice efectuat înainte de injectare

Pentru detalii si programari contactati  Clinica Zone Medical Estet-Bucuresti

Tel 0213340080, 0761640626

www.clinicaestet,ro

Untitled-1

Zone Medical ESTET

Bine ati venit la Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti. Suntem un centru medical specializat in chirurgie plastica-estetica, medicina estetica si otorinolaringologie ( ORL) situat intr-un cartier linistit de vile din partea de sud a capitalei.
Prin personalul supracalificat si dotarea de exceptie abordam prin metode complexe chirurgia si medicina estetica a fetei si corpului uman dar si consultatii si tratamente de specialitate in domeniul otorinolaringologiei( ORL). Prin metode moderne de diagnosticare( videoendoscopie ORL, audiometrie ,etc) asiguram o diagnosticare precisa si un tratament adecvat afectiunilor din sfera ORL.
Prin aplicarea celor mai moderne metode de tratament chirurgical si nechirurgical in domeniul chirurgiei plastice si estetice, clinica noastra este un centru de referinta si excelenta in acest domeniu.

Afla mai mult