15 iul. 2015

Tratamentul ridurilor, concept modern in chirurgia estetica faciala, riduri , tratament riduri , acid hialuronic,clinica chirurgie estetica.

Metode moderne de tratament a ridurilor faciale in clinica Zone Medical Estet.

Regenyal este un fillerpe baza de acid hialuronic utilizat in corectia depresiunilor adanci si medii ale fetei. Se poate asocia cu REGENYAL BIOEXPANDER  in procesele de refacere a volumetriei faciale. Regenyal IDEA difuzeaza natural in zonele injectate oferind o distributie echilibrata si continua a substantei.

Datorita proprietatilor sale de hidratare, difuzivitate, umplere si efect de lifting facial, Regenyal IDEA este indicat pentru:

regenyal-idea-2-200x190-refacerea volumului

-corectia partii inferioare a obrazului( zona zigomatica inferioara)

-umplerea santurilor nazogeniene

-corectia unghiurilor gurii ( comisurii bucale)

-corectia barbiei

-reducerea ridurilor medii si profunde.

Regenyal IDEA trebuie injectat in dermul mediu sau profund pentru suplimentarea matricei extracelulare si cresterea volumetrica intracutanata sau pentru tratamentul depresiunilor cutanate corespunzatoare ridurilor. Asocierea cu REGENYAL BIOEXPANDER care se injecteaza in tesutul subcutanat la nivelul etajului mediu facial realizeaza o corectie volumetrica ideala a acestei regiuni cu efect de lifting facial.

Medicul trebuie sa informeze pacientul asupra modalitatii de realizare a interventiei, asupra posibilelor rectii adverse si asupra contraindicatiilor produsului.

Regenyal IDEA nu va fi utilizat la pacienti cu:
regenyal_idea-300x180-procese inflamatorii si infectioase in zona de interventie

-alergie la componente

-tulburari ale sistemului imunitar

-tratament cu anticoagulante sau boli de coagulare

-tratament cu aspirina sau antiinflamatorii nesteroidiene

 

Tratamentul cu Regenyal IDEA se poate asocia si cu alte proceduri derejuvenare faciala: tratament Jalupro, lifting facial, marirea buzelor, tratamentul ridurilor cu toxina botulinica, ridicarea sprancenelor cu fire de suspensie ,peeling chimic, blefaroplastie, mezoterapie.

Pentru detalii si programari consultatii , contactati Dr.Eugen Turcu la Clinica ZONE MEDICAL ESTET –BUCURESTI

www.clinicaestet.ro

www.estetica-faciala.ro

-chirurgie-estet.ro

Tel : 0213340080 , 0761640626