Rejuvenarea mainilor (reintinerirea mainilor) Bucuresti, rejuvenare (reintinerire maini). Clinica chirurgie estetica Rejuvenarea mainilor Bucuresti.

empty-hands-300x164  Mainile, la fel ca si fata reprezinta unul din elementele corpului uman expuse vederii si de asemenea unul din elementele cele mai afectate de fenomenele de imbatrinire. Fata dorsala a mainilor este cel mai frecvent afectata si tratamentul de reintinerire se adreseaza in special acestei zone.

Procedurile de rejuvenare( reintinerire) adresate fetei dorsale a mainilor se adreseaza atat refacerii structurii pielii prin imbunatairea ei cit si refacerii stratului de grasime de sub piele. Cheia succesului in reintinerirea dorsului mainilor este crearea unui strat de grasime intre piele si straturile musculotendinoase in asa fel incit aspectul volumetric sa fie refacut si pielea dorsal a mainilor sa fie mai tonica, mai intinsa si cu vitalitate mai mare.Daca procedura de lipofilling este urmata si de procedee de rejuvenare tegumentara( injectare de acid hialuronic, mezoterapie, tratament Jalupro, peeling chimic) rezultatele vor fi maximale.

Lipofillingul fetei dorsale a mainilor ( injectarea de grasime proprie) va restabili volumul de grasime pierdut datorita imbatrinirii , va reface si va imbunatati culoarea normala a pielii si va crea un support structural pentru pielea de pe fata dorsala mainilor.

Datorita fenomenului de imbatrinire pielea de pe fata dorsala a mainilor isi pierde elasticitatea, devine translucida facind mult mai vizibile reteaua venoasa de pe fata dorsala a mainilor, tendoanele si scoate in relief scheletul osos si articulatiile digitale. De multe ori acest aspect este in neconcordanta cu varsta biologica a pacientei si cu aspectul corporal si facial.

Principalul efect al lipofillingului (injectarea de grasime proprie ) la nivelul fetei dorsale a mainilor este restabilirea volumului de grasime pierdut prin imbatrinire, acest lucru va creste tonicitatea pielii si va crea un aspect intinerit acestei zone.

logo6Procedura de lipofilling pentru fata dorsala a mainilor se realizeaza sub anestezie locala sau locoregionala si nu necesita internare ( similar lipofillingului facial). Daca pacienta solicita sau din punct de vedere medical este necesar acest lucru interventia se poate realize si sub sedare anestezica sau anestezie generala. In aceasta situatie internarea de aproximativ 12-24 ore este absolute necesara pentru supravegherea post anestezica.

In vederea lipofillingului sint necesare urmatoarele recomandari:

  • analizele de laborator si eventual alte investigatii vor fi precizate in momentul consultatiei.
  • evitarea consumului de aspirina, antinevralgic, antiinflamatorii nesteroidiene cu cel putin 7-10 zile inainte de procedura( aceste detalii se discuta la conusultatie)
  • alte precizari referitoare la procedura de lipofilling : evolutie, vindecare, controale,etc.

Lipofillingul fetei dorsale a mainilor se poate asocia si este indicat ca acest lucru sa se realizeze dupa o perioada scurta de timp cu :

  • tratament JALUPRO
  • mezoterapie
  • peeling chimic
  • injectarea de acid hialuronic ( TEOSYAL)

Pentru detalii si programari consultatii contactati:

sigla2-300x55

 

 

Clinica ZONE MEDICAL ESTET

www.clinicaestet.ro

www.estetica-faciala.ro

Tel 0213340080 , 0761640626

Untitled-1

Zone Medical ESTET

Bine ati venit la Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti. Suntem un centru medical specializat in chirurgie plastica-estetica, medicina estetica si otorinolaringologie ( ORL) situat intr-un cartier linistit de vile din partea de sud a capitalei.
Prin personalul supracalificat si dotarea de exceptie abordam prin metode complexe chirurgia si medicina estetica a fetei si corpului uman dar si consultatii si tratamente de specialitate in domeniul otorinolaringologiei( ORL). Prin metode moderne de diagnosticare( videoendoscopie ORL, audiometrie ,etc) asiguram o diagnosticare precisa si un tratament adecvat afectiunilor din sfera ORL.
Prin aplicarea celor mai moderne metode de tratament chirurgical si nechirurgical in domeniul chirurgiei plastice si estetice, clinica noastra este un centru de referinta si excelenta in acest domeniu.

Afla mai mult