Examen videondoscopic ORL Bucuresti, clinica orl bucuresti , dr. Mirela Turcu, endoscopie orl, tratament orl, consultatie orl Bucuresti.

Examinare videoendoscopica rinofaringolaringiana

Sistemul se compune din: monitor color, sursa de lumina reglabila, CCD camera color, la care se poate adapta endoscop flexibil sau rigid ( telescop ,laringoscop sau otoscop).

  ♦ Examinarea endoscopica este o metoda moderna, rapida, neinvaziva,  de explorare a patologiei din sfera ORL.

  ♦ Instrumentarul endoscopic poate fi flexibil sau rigid.

  ♦ Se poate realiza o evaluare mai sigura a patologiei din sfera ORL.

  ♦ Datorita utilizarii fibrei / tijei optice imaginea este marita si mai clara.

  ♦ Exista posibilitatea inregistrarii video a imaginilor, utila in reevaluarea pacientului si a eficacitatii tratamentului.

   ♦ Este o investigatie nedureroasa si neinvaziva.

   ♦ Se realizeaza cu anestezie locala, minima, de contact.

   ♦ Permite vizualizarea unor regiuni greu de examinat la

examenul ORL clinic clasic.

   ♦ Sub control endoscopic se poate realiza prelevarea de material bioptic pentru examenul histopatologic.

  

  sigla2-300x55In clinica ORL Zone Medical Estet se pot realiza urmatoarele examinari endoscopice:

  – endoscopia otica: permite vizualizarea conductului auditiv extern si a membranei timpanice si diagnosticarea unor modificari oatologice ( perforatii ale membranei timpanice, polipi, modificari de culoare, ingrosari, etc).

 – endoscopia rinosinusala: ne permite diagnosticarea afectiunilor nazosinusale         ( deviatie sept nazal, rinita cronica hipertrofica, polipoza nazala, rinosinuzite , tumori benigne sau maligne, etc)

 – endoscopia faringolaringiana: permite vizualizarea si diagnosticarea unor patologii faringo laringiene ( noduli, chisturi, polipi  corzi vocale, formatiuni tumorale ,,etc)

  Clinica ZONE MEDICAL ESTET

TEL:021.334.00.80.

Telefoane : 021 334 00 80 / 0761 640 626
E-mail info@clinicaestet.ro
Adresa noastra:  Str. Cap. Petre Costescu, numarul 7, Sector 4. Bucuresti

sigla2-300x55

Untitled-1

Zone Medical ESTET

Bine ati venit la Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti. Suntem un centru medical specializat in chirurgie plastica-estetica, medicina estetica si otorinolaringologie ( ORL) situat intr-un cartier linistit de vile din partea de sud a capitalei.
Prin personalul supracalificat si dotarea de exceptie abordam prin metode complexe chirurgia si medicina estetica a fetei si corpului uman dar si consultatii si tratamente de specialitate in domeniul otorinolaringologiei( ORL). Prin metode moderne de diagnosticare( videoendoscopie ORL, audiometrie ,etc) asiguram o diagnosticare precisa si un tratament adecvat afectiunilor din sfera ORL.
Prin aplicarea celor mai moderne metode de tratament chirurgical si nechirurgical in domeniul chirurgiei plastice si estetice, clinica noastra este un centru de referinta si excelenta in acest domeniu.

Afla mai mult