Micsorarea mamelonului Bucuresti, micsorare mamelon, chirurgie estetica sani. Clinica chirurgie estetica micsorarea mamelonului Bucuresti.

nipple reductionMameloanele lungi sau mari sunt un motiv de jenă pentru mulți oameni, atât bărbați cât și femei. Acestea pot afecta modul în care oamenii arata si se simt. Alăptarea poate schimba permanent forma si marimea mameloanelor devenind deficitare din punct de vedere estetic. Interventia chirurgicala de reducere a mamelonului este o modalitate sigură de a corecta definitiv problema și de a crește încrederea în sine.

Chirurgul estetician decide, prin evaluarea pe care o face ce parte a mamelonului trebuie să fie redusă.Mameloanele ar putea fi reduse in lungime, latime, sau ambele,înfuncție de forma și rezultatul dorit.

Mameloanele alungite si care se proiecteaza inferior sau anterior se pot corecta estetic prin reducerea in lungime. Acest lucru se face prin eliminarea vârful mamelonului .

Dacă mamelonul este prea mare sau gros, atunci rezectia unei parti laterale a mamelonului va duce la obtiberea unei forme cit mai aproape de natural din punct de vedere estetic.

In situatia in care mamelonul este atit lung cit si mare in circumferinta ambele proceduri sunt efectuate.Procedura de micsorare estetica a mamelonului se realizeaza in ambulator ( nu necesita internare), dureaza aproximativ o ora si se face cu anestezie locala.

Este necesar sa informați medicul cu privire la orice alergii, toate condițiile medicale, precum și orice medicamente pe care le luați (atât cu prescripție cit și fără prescripție medicală).Este obligatoriu un set minim de analize de sange efectuat preoperator.Analizele sint recomandate de chirurgul plastician in momentul efectuarii consultatiei.

Evitati aspirina si medicamentele antiagregante si anticoagulante înainte de intervenția chirurgicală cu cel putin 7-10 zile inainte pentru a elimina riscurile sângerare postoperatorie. Pacienții care suferă de hipertensiune arterială trebuie să informeze chirurgul inainte de interventia chirurgicala.

Postoperator sint necesare ingrijiri medicale timp de 12-14 zile, interval dupa care firele de sutura trebuie extrase. Dupa interventia chirurgicala mamelonul va fi echilibrat și proporțional în mărime și formă cu restul sanului.

Operatia de remodelare a mamelonului se poate asocia cu:

Riscurile sunt inerente la orice procedura chirurgicala. Cele mai frecvente complicatii sunt edemul, echimozele, sângerarea, infecția, hipoestezia.Aceste incidente sint rare si minimalizate prin experienta chirurgului care va opereaza. O evolutie normala implica edemul si durerea locala moderata pentru o perioada de minim 3-5 zile. Tratamentul postoperator cu antiinflamatorii si ,analgezice si antibiotice va ajuta sa treceti usor peste aceste inconveniente.
Acest tratament nu afectează în mod normal, capacitatea de a alapta.

Pentru detalii contactati clinica Zone Medical Estet
Tel 0213340080 , 0761640626

www.clinicaestet.ro

Untitled-1

Zone Medical ESTET

Bine ati venit la Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti. Suntem un centru medical specializat in chirurgie plastica-estetica, medicina estetica si otorinolaringologie ( ORL) situat intr-un cartier linistit de vile din partea de sud a capitalei.
Prin personalul supracalificat si dotarea de exceptie abordam prin metode complexe chirurgia si medicina estetica a fetei si corpului uman dar si consultatii si tratamente de specialitate in domeniul otorinolaringologiei( ORL). Prin metode moderne de diagnosticare( videoendoscopie ORL, audiometrie ,etc) asiguram o diagnosticare precisa si un tratament adecvat afectiunilor din sfera ORL.
Prin aplicarea celor mai moderne metode de tratament chirurgical si nechirurgical in domeniul chirurgiei plastice si estetice, clinica noastra este un centru de referinta si excelenta in acest domeniu.

Afla mai mult