15 iul. 2015

Lipoaspiratia (Liposculptura) – Metoda Eficienta de remodelare corporala a siluetei

Lipoaspiratia cunoscuta si sub denumirea de liposcultura este o procedura chirurgicala extrem de eficienta pentru remodelare corporala prin inlaturarea depozitelor nedorite de grasime.

Prin reducerea masei totale de grasime corporala, nivelul colesterolului se reduce, la fel reducindu-se si riscul de diabet si boli de inima.

Exista 3 categorii de pacienti ( barbati si femei ) care prezinta indicatii pentru lipoaspiratie

– prima categorie o reprezinta pacientele care doresc o reducere a masurilor la nivelul taliei, soldurilor, coapselor aici incluzind femeile dupa sarcina, cele care au prezentat tulburari hormonale cu  cresteri in greutate si care au depozite de grasime dipuse uniform la nivelul tuturor zonelor anatomice antementionate.

– A 2-a categorie o reprezinta pacientele cu o greutate normala dar care prezinta depozite localizate la nivelul abdomenului, flancurilor, coapselor, genunchilor, gatului. Aceste depozite de grasime au determinism genetic si sunt refractare la diete sau sport, masaj.

– A 3-a categorie o reprezinta barbatii cu ginecomastie , marirea excesiva a sanilor printr-un exces de grasime.

Lipoaspiratia este o procedura chirurgicala care se poate realiza sub anestezie generala sau anestezie locala asociata cu anestezie intravenoasa.
Postoperator timp de 3 saptamani trebuie purtata o imbracaminte elastica (garment compresiv specific pentru aceste interventii care are un rol foarte important in dobandirea formei finale).
Echimozele postoperatorii persista in medie 1-2 saptamani dupa care intra intra in cadrul unei evolutii normale.
Rezultatul definitiv se poate aprecia numai dupa minimum 3 luni de la interventie.

Dupa interventia de lipoasiratie pot fi urmate tratamente profesionale nechirurgicale recomandate de chirurgul plastician cu rol de mentinere a rezultatului.
( mezoterapie, tratamente cosmetice profesionale)

Pentru detalii legate de interventie si programari consultatii contactati-ne la tel : 021.334.00.80., 0761640626