15 iul. 2015

Interventii estetice ale organelor genitale feminine (labioplastia), refacerea virginitatii (himenoplastia). Interventii estetice ale organelor genitale (labioplastia), refacerea virginitatii (himenoplastia), labioplastie, himenoplastie, chirurgie estetica.

logo6Aspectul estetic al labiilor are o importanta deosebita cu  implicatii asupra stilului de viata(necesitatea de a purta numai un anumit tip de imbracaminte si lenjerie) si desigur asupra vietii sexuale.Chirurgia cosmetica permite corectarea acestor aspecte  conferind satisfactie atit din punct de vedere estetic  cit si psihic.
Labioplastia(procedura cosmetica de corectie a labiilor mici) este o tehnica estetica de imbunatatire a aspectului labiilor mici fara afectarea insa functiei acestora.
Cind este indicata labioplastia???:
1.in situatia in care se doreste reducerea in dimensiuni a labiilor mici(marite-hipertrofice sau” cazute”)
2.pentru corectarea asimetriilor labiilor mici
3.revitalizarea si imbunatatirea aspectului imbatrinit,flacid al labiilor mici prin injectare de materiale biocompatibile(grasime,puragen)
4.reducerea in dimensiuni a labiilor mari prin lipoaspiratie sau tehnici chirurgicale.

Toate aceste procedee cosmetice de corectie a labiilor mici sint nedureroase,au recuperare rapida,dureaza in medie 1-2 ore si se realizeaza in marea lor majoritate sub anestezie locala(nu necesita internare)

Dupa interventia de modificare a labiilor se recomanda o supraveghere de aproximativ 2-4 ore la sediul clinicii fara a fi necesara insa internarea pentru o perioada mai mare de timp.
Vindecarea este rapida(6-12 zile) in functie de procedura dar reluarea activitatii se poate face la 24-48 ore de la procedura de micsorare a labiilor.
Rezultatele obtinute dupa procedurile de micsorare a labiilor mici sint definitive si deosebit de satisfacatoare pentru pacienta;aspectul estetic al labiilor mici va fi mult imbunatatit iar efectele benefice asupra aspectului vestimentar si vietii sexuale sint reale.

REFACEREA VIRGINITATII (HIMENOPLASTIA)

Refacerea virginitatii este o cerinta  foarte actuala atit din punct de vedere cultural,religios cit si personal.Implica o procedura reconstructiva specifica chirurgiei plastice si estetice a organelor genitale feminine.

Cum se realizeaza refacerea virginitatii(himenoplastia)??:
-este o procedura ce se realizeaza sub anestezie locala,nu este dureroasa,dureaza aproximativ o ora,nu necesita internare iar recuperarea este foarte rapida.
-reface virginitatea atit imediat dupa ruperea himenului cit si dupa o perioada mult mai lunga de timp.

Daca resturile himenului initial nu sint suficiente pentru reconstructia himenului atunci refacerea virginitatii se poate realize prin strimtorarea portiunii initiale a vaginului folosind mucoasa vaginala ce va forma un nou himen.Acest himen se va rupe in cursul primului act sexual similar unui himen natural.

Refacerea virginitatii prin aceasta procedura estetica  confera rezultate foarte bune iar recuperarea rapida si confortul postoperator au facut ca adresabilitatea pentru acest gen de procedura sa fie din ce in ce mai mare.

Poze cazuri
Inainte Dupa
1-253x190 2-253x190
   
31-253x190 41-253x190
5-253x190 6-253x190

 

Detalii  puteti obtine de la : DR.EUGEN TURCU

Medic Primar Chirurgie Plastica

Doctor in Stiinte Medicale

ZONE MEDICAL  ESTET-CLINICA DE CHIRURGIE ESTETICA

tel : 021.334.00.80  ;  0761640626

www.clinicaestet.ro