14 ian. 2021

marirea buzelor

 OFERTA CLINICII !!!!!    250 Euro Augmentarea Buzelor cu Acid Hialuronic (TEOSYAL)  la Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti.

Consultatie GRATUITA !!!!!!!!   TEOSYAL –  cel mai performant  acid hialuronic fabricat de Teoxane la Geneva si utilizat pentru marirea buzelor cu rata de resorbtie foarte lunga.

Programati la Tel: 0213340080 sau 0761640626

 Consultatia este gratuita daca aceasta este urmata de procedura de injectare si se adreseaza exclusiv tratamentului de marire  buze cu acid hialuronic ( consultatia se achita separat daca pacienta solicita o consultatie de evaluare faciala)

In acest cost sint incluse:

-consultatia

-acidul hialuronic ( TEOSYAL 1ml)

-anestezia locala

-manopera de injectare a acidului hialuronic.

marire buze

Recuperarea dupa injectare (TEOSYAL)este de maxim 1-2 zile iar rezultatul final va fi vizibil dupa aproximativ 1 saptamina.Un rezultat final se apreciaza a fi la 3-4 saptamini de la injectare.TEOSYAL este unul dintre cele mai noi si mai bune produse injectabile lent resorbabile folosite in Europa pentru marirea buzelor si corectia ridurilor faciale. Rezultatele obtinute folosind acest produs au fost excelente , o marire de volum a buzelor naturala, cu un contur frumos reliefat la care aplicarea unui ruj va da un aspect fetei dumneavoastra facindu-va remarcata.

Marirea buzelor prin injectare de TEOSYAL  este nedureroasa (se realizeaza sub anestezie locala) si  nu necesita internare. Marirea buzelor cu  acid hialuronic  confera un rezultat deosebit,un aspect natural,o marire uniforma si estetica. Produsul este perfect tolerat,nu da reactii alegice iar persistenta indelungata se datoreaza combinatiei dintre acidul hialuronic cross-linkat si acid lactic si hypromeloza. pacientele sunt deosebit de multumite de rezultatul obtinut la marirea buzelor cu Teosyal.Persistenta indelungata si caracterul natural al augmentarii sunt principalele aturi ale acestui produs.

TEOSYAL®  este un produs lent resorbabil pe baza de acid hialuronic cross-linkat , avind o viscozitate marita ceea ce ii asigura o persistenta sporita in tesuturi si un rezultat mai indelungat.(9-18 luni).

Programarile se fac telefonic la secretariatul clinicii Zone Medical Estet din Bucuresti

Tel 0213340080  sau 0761640626

www.clinicaestet.ro

www.estetica-faciala.ro