Tratamentul ridurilor (acid hialuronic) Bucuresti, tratament riduri , acid hialuronic, clinica chirurgie riduri. Clinica tratament riduri in Bucuresti.

Corectia ( stergerea ) ridurilor se realizeaza prin tehnici estetice nechirurgicale de injectare a unor substante lent resorbabile pe baza de acid hialuronic simplu sau cross-linkat . Cele mai eficiente la ora actuala sunt considerate produsele elvetiene de ultima generatie TEOSYAL.

TEOSYAL DEEP LINES– METODA DE SUCCES IN TRATAMENTUL ( STERGEREA ) RIDURILOR FACIALE PROFUNDE

11

Dorinta de intinerire a aspectului facial prin corectia ridurilor constatata la un numar din ce in ce mai mare de femei din lumea intreaga este pe deplin justificata si de asemenea perfect realizabila prin procedeele actuale de chirurgie estetica.

Pielea este o oglinda fidela a virstei si a starii de sanatate. Ea este supusa zilnic la multiple agresiuni reprezentate de factori externi : radiatii ultraviolete, poluare; stilul de viata :fumat, consum de alcool, stress. Toate acestea contribuie la pierderea elasticitatii tegumentare, alterarea texturii pielii cu aparitia ridurilor.

Odata aparute aceste riduri nu mai pot fi corectate decit prin folosirea filler-lor , adica a produselor injectabile care umplu aceste riduri, atenuindu-le si care dau fetei un aspect mai neted.

Unul dintre cei mai buni filleri folositi in Europa pentru corectia ridurilor este TEOSYAL DEEP LINES.

TEOSYAL-ul este un gel continind acid hialuronic cross-linkat care ii asigura o persistenta mai mare in tesuturi si deci un efect mai indelungat.Rezultatul se datoreaza sintezei de colagen natural si constituirii unei matrice dermice ce asigura un efect de durata dupa injectarea acestui produs.

El poate fi folosit pentru corectia ridurilor faciale : nazogeniene, verticale dintre sprincene, pentru corectia unor mici imperfectiuni de la nivelul fetei ( umplerea unor mici defecte).

Produsul este perfect tolerat de organism, este lent resorbabil avind un efect intre 9-18 luni.

Injectarea produsului se face cu anestezie locala, recuperarea este imediata nefiind necesara internare.

Dupa injectarea poate apare local un edem moderat si o usoara roseata care dispar in urmatoarele 24-48 ore.

TEOSYAL FIRST LINES UN PRODUS IDEAL PENTRU CORECTIA RIDURILOR FINE FACIALE

lipofillig 3Odata cu trecerea anilor tegumentul fetei sufera un proces de imbatrinire diminuindu-si tonusul si prospetimea prin asocierea unor multipli factori ; fumat, expunerea la soare, gravitatia, factori nutritionali, factori genetici, stress, activitatea musculaturii dinamice faciale avind drep consecinta formarea ridurilor.

Ridurile fine faciale situate la nivel intersprincenos, frontale si de la nivelul colturilor ochilor accentueaza in mod neplacut aspectul de imbatrinire faciala.

Datorita efectului imediat, fillerii injectabili de tip TEOSYAL FIRST LINES reprezinta o solutie rapida si sigura de atenuare a acestor riduri fine faciale.

TEOSYAL FIRST LINES contine acid hialuronic un component natural existent in celulele proprii ale organismului, fiind deci foarte bine tolerat si neproducind alergii.

Rezultatul de atenuare a ridurilor cu TEOSYAL FIRST LINES este imediat, produsul fiind foarte bine tolerat de organism.

Procedura se realizeaza prin microinjectii locale, este nedureroasa ( se efectueaza cu anestezie locala), dureaza aproximativ 30 minute,, recuperarea este rapida ( 24-48 ore ).

Efectul dureaza aproximativ 9-12 luni, in functie e cantitatea injectata.

Prin asociere cu alte proceduri ( peeling chimic, umplerea ridurilor nazogeniene ) rezultatul de atenuare a ridurilor faciale determinate de procesul de imbatrinire este sporit.

Tratamentul ridurilor cu acid hialuronic se poate asocia cu:

-biorevolumetrie faciala cu REGENYAL

-lifting facial

-lipofilling facial

-mezoterapie faciala

-lifting nechirurgical facial cu fire de suspensie

-Jalupro

tratamentul cearcanelor cu acid hialuronic (Redensity 2)

-blefaroplastie

-tratament cu toxina botulinica

-marirea pometilor cu acid hialuronic (Belotero Volume)

-marirea buzelor cu acid hialuronic

bioremodelarea faciala cu PROFHILO

Pentru detalii suplimentare contactati

CLINICA ZONE MEDICAL ESTET- CHIRURGIE PLASTICA , ESTETICA SI ORL

www.estetica-faciala.ro

www.clinicaestet.ro

TELEFON : 021.334.00.80 ; 0761640626

e-mail : info@clinicaestet.ro

Untitled-1

Zone Medical ESTET

Bine ati venit la Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti. Suntem un centru medical specializat in chirurgie plastica-estetica, medicina estetica si otorinolaringologie ( ORL) situat intr-un cartier linistit de vile din partea de sud a capitalei.
Prin personalul supracalificat si dotarea de exceptie abordam prin metode complexe chirurgia si medicina estetica a fetei si corpului uman dar si consultatii si tratamente de specialitate in domeniul otorinolaringologiei( ORL). Prin metode moderne de diagnosticare( videoendoscopie ORL, audiometrie ,etc) asiguram o diagnosticare precisa si un tratament adecvat afectiunilor din sfera ORL.
Prin aplicarea celor mai moderne metode de tratament chirurgical si nechirurgical in domeniul chirurgiei plastice si estetice, clinica noastra este un centru de referinta si excelenta in acest domeniu.

Afla mai mult