logo


-MARIREA BUZELOR-

marire-buze-1    MARIREA BUZELOR este o procedura spectaculoasa ca rezultat si are un caracter definitiv sau temporar(6-12 luni)in functie de substanta utilizata .

    Augmentarea buzelor(marirea buzelor) se face in prezent cu mai multe substante:

1. TEOSYAL® Kiss. ( Acid Hialuronic)

2. JUVEDERM ULTRA SMILE (ACID HIALURONIC)

3. PURAGEN(Acid Hialuronic)

4.grasime proprie

5.Hylaform sau Restylane

6. Bioalcamid

TEOSYAL® Kiss: - compus elvetian, de ultima generatie continind 100% acid hialuronic pentru o marire naturala, senzuala si estetica a buzelor

Buzele senzuale sunt secretul seductiei.Indiferent ce varianta de ruj este folosita conformatia buzei este cea remarcata de la prima vedere.
Aplicarea rujului la nivelul unor buze nereliefate, slab conturate, subtiri, fara volum nu face decit sa scoata in evidenta acest defect estetic.
Venind in intimpinarea dorintelor a milioane de femei care doresc o marire cit mai naturala, senzuala si estetica a buzelor a fost creat noul produs Teosyal Kiss . Acesta este un produs pe baza de acid hialuronic puternic cross-linkat ceea ce ii asigura un effect mai lung in timp.Persistenta produsului este estimata intre 9-12 luni.
TEOSYAL® Kiss este unul dintre cele mai noi si mai bune produse injectabile lent resorbabile folosite in Europa pentru marirea buzelor si corectia ridurilor faciale. Rezultatele obtinute folosind acest produs au fost excelente , o marire de volum a buzelor naturala, cu un contur frumos reliefat la care aplicarea unui ruj va da un aspect fetei dumneavoastra facindu-va remarcata.
TEOSYAL® Kiss este un produs lent resorbabil pe baza de acid hialuronic cross-linkat , avind o viscozitate marita ceea ce ii asigura o persistenta sporita in tesuturi si un rezultat mai indelungat.(9-12 luni).
Marirea buzelor prin injectare de TEOSYAL® Kiss este nedureroasa(se realizeaza sub anestezie locala) si deci nu necesita internare. Marirea buzelor cuTEOSYAL® Kiss confera un rezultat deosebit,un aspect natural,o marire uniforma si estetica.Produsul este perfect tolerat,nu da reactii alegice iar persistenta indelungata se datoreaza combinatiei dintre acidul hialuronic cross-linkat si acid lactic si hypromeloza.
Recuperarea rapida dupa injectare,aspectul natural si sensual al buzelor marite cu TEOSYAL® Kiss fac din aceasta procedura una dintre cele mai solicitate proceduri in intreaga lume.

Procedura de marire a buzelor se poate asocia cu alte tehnici de rejuvenare faciala:

-tratamentul ridurilor cu acid hialuronic

-biorevolumetria faciala cu Regenyal

-tratamentul ridurilor de expresie cu toxina botulinica

-peeling chimic

-mezoterapie faciala

-Jalupro

-lifting facial

-lipofilling facial

 

    JUVEDERM ULTRA SMILE (ALLERGAN) – Acid Hialuronic ultrapurificat pentru marirea senzuala a buzelor

Juvéderm ® ULTRA SMILE este un produs pentru buze şi pentru zona gurii şi este destinat măririi volumului si conturului buzelor, redefinirii formei buzelor şi tratării ridurilor fine verticale ale gurii şi a ridurilor mai pronunţate din colţurile gurii. Introducerea de acid hialuronic (Juvederm Ultra) prin microinjectii la nivelul ridurilor si buzelor duce la stoparea efectelor imbatrinirii, netezirea ridurilor( profunde si superficial) dar si un effect de marire a buzelor. JUVEDERM ULTRA (Acid Hialuronic- produs de firma ALLERGAN) este o gama de acid hialuronic cu consistent fina care este injectat pentru refacerea volumului facial, umplerea ridurilor si marirea buzelor. Spre deosebire de alte variante de acid hialuronic, Juvederm Ultra are o consistent speciala patrunzind cu usurinta in piele obtinindu-se astfel un aspect natural al pielii. Juvederm Ultra contine si un anestezic local (lidocaina) ,deci tratamentul ridurilor si marirea buzelor va fi bine tolerate de pacienta. Experienta acumulata prin folosirea in ultimii 12 ani a unor variate forme de acid hialuronic in tratamentul ridurilor si marirea de buze ne indreptateste sa recomandam cu caldura JUVEDERM ULTRA pentru acest gen de tratamente estetice. Tratamentul cu Juvéderm ® ULTRA poate fi efectuat în numai 15 minute dar poate dura mai mult în funcţie de zonele tratate. Durata efectelor poate depinde de vârstă, cantitatea de filler injectat, locul de injectare, calitatea pielii şi în general de starea de sănătate şi de modul de viaţă al pacientei. Totuşi, cu ajutorul gamei Juvéderm ® ULTRA, efectele benefice durează până la un an de la aplicarea tratamentului

 

PURAGEN (acid hialuronic cross linkat)

PURAGEN este un produs injectabil, lent resorbabil, foarte eficace pentru corectia ridurilor fine faciale si marirea naturala a buzelor.
Produs de catre firma MENTOR, lider mondial in fabricarea implantelor mamare si al produselor injectabile de corectie a ridurilor, puragenul este un produs de ultima generatie continind acid hialuronic dublu linkat care ii confera o rezistenta mai mare la degradare( deci un rezultat mai prelungit decit produsele existente in acest moment.)
PURAGEN este un produs sigur, natural care determina disparitia instantanee a ridurilor fine faciale si marirea naturala a buzelor
PURAGEN desi este un produs resorbabil are avantajul unei mai mari remanente in tesuturi.
PURAGEN este un hidrogel injectabil intradermic.
PURAGEN imbina patru calitati ;
- este un produs nonalergenic, nefiind de origine animala
- ofera un rezultat instantaneu
- confera o precizie a injectarii prin crearea unei seringi speciale, usor de controlat.
- durata crescuta a rezultatului prin acidul hialuronic dublu linkat.
Indicatiile injectarii de Puragen sunt :
- riduri fine
- umplerea micilor subdenivelari tegumentare determinate de virsta sau de actiunea razelor solare
- marirea buzelor
Eficienta tratamentului este estimata intre 6-8 luni, uneori chiar mai mult.
Preparatul se prezinta sub forma unei seringi sterile de 1 ml continind acid hialuronic dublu linkat si un ac steril de 30 ga x ½.
Tehnica injectarii
Inaintea efectuarii procedurii este necesara inlaturarea machiajului dupa care regiunea se dezinfecteaza cu alcool.
Anestezia este locala cu xilina1 %.
Injectarea PURAGEN-ului se face strict intradermic si seriat de-a lungul ridului.
Dupa injectare apare o usoara roseata locala si un edem moderat care dispar in 24-48 ore.
De obicei este necesara repetarea tratamentului la 8-9 luni, iar pentru buze ceva mai devreme.
Intervalul de timp dupa care este necesar a se repeta injectarea depinde de mai multi factori : textura tegumentara, stilul de viata, virsta , locul injectarii si desigur cantitatea de puragen ce se injecteaza.
Rezultatele injectarii sunt imediate, dupa procedura fiind posibila reluarea activitatii

 

1    MARIREA BUZELOR cu grasime este o procedura facila constind in injectarea grasimii la nivelul buzelor utilizind o canula speciala.Procedura are loc cu anestezie locala,dureaza aproximativ 45 minute iar rezultatul persista aproximativ 4-9 luni in functie de persoana si de cantitatea injectata.Este procedura cea mai uzuala si desigur cea mai solicitata. Exista la ora actuala multiple posibilitati de marire(augmentare) a buzelor dar marirea folosind grasime proprie ramine cea mai
inofensiva,putin costisitoare si cu rezultat foarte bun.Dupa augmentarea cu grasime buzele capata un aspect marit de volum,frumos conturate,deosebit de senzuale si cu un rezultat persistent pentru o perioada lunga de timp. Procedura este nedureroasa,se realizeaza sub anestezie locala,nu necesita internare si nici nu implica complicatii legate de
intoleranta organismului la materialul injectat. Dupa augmentarea buzelor cu grasime proprie este posibila aparitia
unor discrete echimoze la nivelul buzelor associate cu un edem moderat si usoara hipersensibilitate locala.Toate aceste fenomene se remit in citeva zile iar rezultatul deosebit se mentine pentru o perioada de 6-9 luni cind se recomanda repetarea procedurii pentru persistenta rezultatului.Aceasta procedura(marirea cu grasime) este foarte bine tolerate de pacienta deoarece grasimea proprie injectata nu da fenomene de respingere. Citeva masuri de precautie trebuie respectate inaintea efectuariiprocedurii:
-tratamentul cu antiinflamatorii(indometacin,fenilbutazona,diclofenac
),anticoagulante(heparina,trombostop,etc.)trebuie interrupt cu o
saptamina inainte.
-nu se recomanda consumul de cafea sau alte excitante psihomotorii in
ziua interventiei
-daca exista tratamente in desfasurare ele trebuie aduse la cunostinta
chirurgului plastician inaintea efectuarii interventiei.

 

Marirea buzelor cu Hylaform sau Restylane este o procedura usoara ,cu caracter temporar,foarte bine tolerata de pacienta iar rezultatul persista 3-9 luni in functie de cantitatea injectata si de specificul persoanei.Aceste tehnici necesita repetarea procedurii dupa 6-9 luni.

Marirea definitiva a buzelor,folosind BIOALCAMID-LIPS este o procedura cu rezultate foarte b.une,ce confera buzelor un aspect natural,estetic,un contur reliefat al buzei,toate acestea avand un caracter permanent.
Rezultatele obtinute prin folosirea BIOALCAMID-LIPS, ne fac sa renuntam la utilizarea metodelor mai vechi,de injectare de colagen,Hylaforme,New Fill,etc,metode costisitoare ce ofera doar un rezultat temporar si nesatisfacator pe o durata mai mare de timp.
Procedura de augmentare a buzelor,folosind BIOALCAMID-LIPS ,se realizeaza in ambulator,utilizand o anestezie locala,dureaza in medie 30-60min si este foarte usor acceptata de pacienta,atat din punct de vedere al recuperarii post-procedura cat si al rezultatului obtinut.
Asocierea BIOALCAMIDULUI-LIPS cu BIOALCAMID-FACE ,in tratamentul ridurilor mari faciale,confera o satisfactie si mai mare pacientelor care doresc obtinera unui NEW LOOK FACIAL .
Augmentarea buzelor cu BIOALCAMID-LIPS este procedura cea mai moderna de marire definitiva a buzelor,care se impune prin rezultatul estetic foarte bun,natural si permanent
BIO-ALCAMID
Endoproteza a tesuturilor moi

Prezentare :
BIO-ALCAMID este disponibil in urmatoarele variante:
• “Lips” care contine 2 seringi de unica folosinta de 1 ml, cu ambalaj steril
• “Face” care contina 1seringa de unica folosinta de 3 ml, cu ambalaj steril
• “Body” care contine2 seringi de unica folosinta de 5 ml, cu ambalaj steril.
Descriere si compozitie:
BIO-ALCAMID este o macromolecula polimerica, omogena, care se prezinta sub forma unei mase gelatinoase, incolora, injectabila. In urma testelor clinice si de laborator s-a constatat ca BIO- ALCAMID are urmatoarele caracteristici fizice si biologice:
• este biocompatibil;
• nu este toxic;
• non-sensibilizant;
• radiotransparent;
• stabil din punct de vedere fizic si chimic;
• reversibil;
• nu are caracter migrator .
Indicatii:
BIO-ALCAMID este o endoproteza injectabila a tesuturilor moi, care are ca scop corectarea deficientelor congenitale sau a deficientelor dobandite de diferite volume. BIOALCAMID este in masura sa corecteze zone avand consistente diferite:
• versiunea “ Lips ”, care este indicata pentru corectarea profilului buzelor,
• versiunea “ Face ”, mai vascoasa, care este ideala pentru a obtine o marire a volumului pe anumite portiuni ale fetei (ex. ridurile profunde, pometi si barbie),
• versiunea “ Body” a carei consistenta este asemanatoare cu versiunea “Face”, contine 10 ml de produs si a fost realizata pentru a permite medicului sa corecteze zone anatomice mari ( ca de exemplu fesierii, picioarele, umerii, toracele).
BIO-ALCAMID este folosit cu succes si la pacientii cu lipodistofie cauzata de medicamente.
Pacientul nu trebuie sa se expuna direct la razele UVA-B cel putin o luna de la efectuarea implantului.
Dupa interventie trebuie urmat un tratament cu si antibiotice pentru a evita riscul de infectie.
Nu se administreaza d’AINS sau corticosteroizi.( exceptie face cazul in care este strict necesara aceasta administrare).

PENTRU Informatii contactati:

sigla1

 

 

ZONE MEDICAL ESTET-Clinica de Chirurgie Plastica si Estetica

tel:021.334.00.80, 0761640626

www.clinicaestet.ro

www.estetica-faciala.ro

mail:info@clinicaestet.ro

POZE MARIRE BUZE
Inainte Dupa

Fatal error: Call to undefined function wp_get_session_token() in /home/clinicae/public_html/chirurgie-estet.ro/wp-includes/pluggable.php on line 1755